Düşünüyorum, öyleyse varım...
Düşünüyorum, öyleyse varım...
Düşünecek ne var, biri direk tereddüt etmeden oyladığın biri, diğeri biraz inattan dolayı varsan ozaman güldürecen?Düşünüyorum, öyleyse varım...
Düşünmek iyidir iyi, zihni açar...Düşünecek ne var, biri direk tereddüt etmeden oyladığın biri, diğeri biraz inattan dolayı varsan ozaman güldürecen?
@Sherlock şu mesaja muhakkak bak etiketlemiştim. Destere'nin gözünde Menes'in hayalindeki kadın profili
Meksika'nın en iyi kartelinin en küçük mal dağıtıcı biriminde bile böyle iyi kalite ürün bulunamaz. Ama sen aldığın ürünün içine kendi hazırladığın bir tarifi katmışsın ki böylesine mükemmel şekilde kafan iyi. Takdir ettim.
Kanımı dondurmayı başarmanı tekrardan kanıtlamak için yaptım.Gidipte bakmak zorundamıydın? Resmen içten içe etkilenmişsin iyi yönden Ahanda bak anında gidip bakmışsın
Ekli dosyayı görüntüle 68137
@MasacRE @Sherlock
Kanımı dondurmayı başarmanı tekrardan kanıtlamak için yaptım.
Yapabilirsin evet, bu imkansız bir şey değil.
sana olan kızgınlığım artarsa daha başka yollardanda kanını dondururum
ama bunu engellemek senin elindeYapabilirsin evet, bu imkansız bir şey değil.
Engellemek isteyip istemediğimi bilmiyorum. Belki de bilinçli olarak bunu yapmanı isterim kim bilir, bilirsin kendime eziyet etmeyi seviyorum bazen.ama bunu engellemek senin elinde
Sana kıymak istemiyorum ama ters zamanima gelmezsin umarım
Düzenlemişsin mesajını. acaba farklı birşey yazmışmıydinEngellemek isteyip istemediğimi bilmiyorum. Belki de bilinçli olarak bunu yapmanı isterim kim bilir, bilirsin kendime eziyet etmeyi seviyorum bazen.
İyi bari trip atmam işe yaramış Olmuş, teşekkürler@MasacRE foto oldumu? Tekrar bak
aynen, beni etkiledi o trip artı bu yarışmada emeğin var, okadarcık hakkın olmalı tabikiİyi bari trip atmam işe yaramış Olmuş, teşekkürler
Hazalİki Behlülzede analık ve üvey kız karşı karşıya, kime oy vericem ben
verdi zaten oyunu o
Hazal'ın kötü fotosu yok zaten hepsi ayrı güzelverdi zaten oyunu o
Hazal'in fotoları iyimi?
Beren'inkini spariş üzeri değiştirdimde Sanada o hakkı vereyim dedimHazal'ın kötü fotosu yok zaten hepsi ayrı güzel
Beren'i değişsen de sonuç aynıBeren'inkini spariş üzeri değiştirdimde Sanada o hakkı vereyim dedim
Yaklaşık toplam 40 oya yakın oy kullanılmıştı yarı finalde. Bakalım sonuç ne olacak. Kullanılmayan oylarda net Hazal'a gelecek 2 oy, Beren'ede 3 oy biliyorum. bakalım diğerleri ne oy kullanacakBeren'i değişsen de sonuç aynı
Yok sadece harf değiştirdim. O foto için değil genel konuşmuştum orada, olayı başka yerlere çekme. Bu sadece Dosi için değil herkes için geçerli bence.Düzenlemişsin mesajını. acaba farklı birşey yazmışmıydin
Yani o fotoyu görmekten ve diss yemekten zevk aldığınımı diyorsun? 😱 mutlu bir Dosi, sinirli bir Dosi'den kat ve kat daha iyidir, bunu unutma