batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,932
- Puanı
- 1,061
Ben bunu neden izledim. Hemde sonuna kadar. Hayatımdan giden 3 dk 15 saniye ahhh ahhBu sahneyi izledikten sonra Beren Saat'e oy kullandım diyen lütfen foruma girmesin
Oyumu kullandımgit bana şapkalısından getir Madem Hazal'ı beğendin bas oyu bu fotolar kalacak bitti!
ay o fotodan daha güzelleri var, sende
şu oyunu kullan, oy vereceğin isim belli. Neyi bekliyorsun
ifşa etmem doğru değilKaç fark
Tam çemkirecektimBen Firdevs hanım diyorum ikisi de değil
Çok kararsız kaldım 😱Tam çemkirecektim
Firdevs Hanım, Esma Sultan, Hünkar Hanım, acaba özel bir anketmi yapsam hangisi daha iyi diye Senin terciğin hangisinden yana olurdu?
Yazdan sonra düşüneyim bunu Emre'yi deliye çeviren seçim diye bir başlik atarımÇok kararsız kaldım 😱
Çeyrek finali görseler öpüp başına koysunlar, sen finalden söz ediyorsunbu finalde Nilay Ezgi Yağmur onlardan biri olmalıydı
Yazdan sonra düşüneyim bunu Emre'yi deliye çeviren seçim diye bir başlik atarım
çok haklısın çeyrek finalde yarışamadılar daha nasıl final de yarışacaklar fazla abarttım o açıdan yaÇeyrek finali görseler öpüp başına koysunlar, sen finalden söz ediyorsun
Bu arada oyunu at, rengin belki. Ne diye bekliyorsun yada dur dur son günü belki yine kullanamazsın belkiçok haklısın çeyrek finalde yarışamadılar daha nasıl final de yarışacaklar fazla abarttım o açıdan
01:40 geceymiş ben sabah sanmıştım o açıdan oy kullanamamıştım oyumu daha kullanmayayım risk alıyorumBu arada oyunu at, rengin belki. Ne diye bekliyorsun yada dur dur son günü belki yine kullanamazsın belki