En Favori Güzel 2019 | 8. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farah Zeynep Abdullah
Elçin Sangu
Aslı Enver
Simge
Eda Ece
Birce Akalay
Belçim Bilgin
Aslı Tandoğan

Farah
Elçin
Aslı
Eda
Birce
Aslı T.
Belçim
Gonca

Aleyna ve Ebru Cündübeyoğlu’na da oy vermek isterdim

Kerem'in savunduğu için seninkinden fazla oylandi, haliyle yenildin
Ne alaka ya sen de ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun ha
Ben sadece yarışmada olma gerekçesini söyledim, gidin oy mu verin dedim banane
Ayrıca Vahide'ye oylar zaten verilmişti önceden de

Reactions: kerem and Dosi
Ozaman farklı açıdan yaklaşaydım. Vahide'yi listeye ben aldım, ben seçtim yani, Şeyma ise senin öneri listendeydi. Bu durumda ben daha iyi anlıyorum forumun güzellik kavramından
Vahide'ye en az 5 oy gelir diye düşund ve fazla geldi

Reactions: MasacRE
Sen ben söylemesem Bergüzar Korel'i bile eklemeyecektin be

Reactions: Dosi
Sen ben söylemesem Bergüzar Korel'i bile eklemeyecektin be
Sonradab eklerdim. O an ilk aklıma gekenleri yaptım

O değilde bugünlerde dinlenip yeni kurayı iyice yaparim dedim, gece geç yatmalar olunca kafam ağrıyor
ama bir sekilde bugün kura çekimini tamamlayıp yarın fırsat buldukça açmaya başlarim konuları. Çarşamba tamalanır konu açmalarım

Reactions: MasacRE
Kerem'in savunduğu isim seninkinden fazla oylandi, haliyle yenildin
Şeyma'yı o kadar savunmana rağmen oy bile vermemene çok şaşırdım. Hemde 0 oyu varken birde. ? @MasacRE

Bu durumdan anlıyoruz ki Şeyma Subaşı bu etkinlikte olmayı haketmiyor ki kimse oy vermemiş.

Reactions: MasacRE and Dosi
Şeyma'yı o kadar savunmana rağmen oy bile vermemene çok şaşırdım. Hemde 0 oyu varken birde. ? @MasacRE

Bu durumdan anlıyoruz ki Şeyma Subaşı bu etkinlikte olmayı haketmiyor ki kimse oy vermemiş.
Onun açıklamasını yaptım, zor bir gruba düştüğü için oy vermedim dedim. Etkinliktekilerin bir çoğundan güzel olduğu konusunda fikrim değişmedi

Reactions: kerem
Tüm gruplarda oylarımızı kullandık, geçen haftaki seçim gibi yeniden sayım olmasın
@Dosi

Tüm gruplarda oylarımızı kullandık, geçen haftaki seçim gibi yeniden sayım olmasın
@Dosi
Bana güvenebilirsiniz, herşey en ince detayına kadar düşünülüp ayarlandı. Olabilecek bir kriz anında baş yardımcım @MasacRE ile gerekeni yapacağız. Siz bana bende kendime ve ona güveniyorum

Bana güvenebilirsiniz, herşey en ince detayına kadar düşünülüp ayarlandı. Olabilecek bir kriz anında baş yardımcım @MasacRE ile gerekeni yapacağız. Siz bana bende kendime ve ona güveniyorum
Ya senin ortağın @Sherlock değil miydi, niye ben yine kendimi yardımcı olarak buldum burada

Ya senin ortağın @Sherlock değil miydi, niye ben yine kendimi yardımcı olarak buldum burada
24 saat bile sürmedi ortaklığımız
Ne varsa eskilerde var diye boşa denilmiyormuş. Hem en lazım olunan zananlarda kayboluyor. Her bildirime bakmıyor
@Sherlock Enes bey ile farklı kulvarlarda ortaklığımız devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...