Ben o kadar savundum ama oy vermedimŞeyma Subaşı nihayet 1 oy alabilmiş @MasacRE @Sherlock
Ben konusunu koşa koşa @Tolstoyevski açmışti diye o oy verir sandım ama yanılmışım
Nezaman Savundun? 😱 Ha sen @kerem ile olan Vahide muhabbetinimi diyorsun? Omuydu savunmaBen o kadar savundum ana oy vermedimZor bir gruba düşmüş cidden, grubu kolay olsa benden de oy alırdı
Mahkeme savunması yapmıyoruz herhalde, savunma dediğim yarışmada olma gerekçesi işte yetmez mi
Kerem'in savunduğu isim seninkinden fazla oylandi, haliyle yenildinMahkeme savunması yapmıyoruz herhalde, savunma dediğim yarışmada olma gerekçesi işte yetmez mi
Ne alaka ya sen de ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun haKerem'in savunduğu için seninkinden fazla oylandi, haliyle yenildin
Ozaman farklı açıdan yaklaşaydım. Vahide'yi listeye ben aldım, ben seçtim yani, Şeyma ise senin öneri listendeydi. Bu durumda ben daha iyi anlıyorum forumun güzellik kavramındanNe alaka ya sen de ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun haBen sadece yarışmada olma gerekçesini söyledim, gidin oy mu verin dedim bananeAyrıca Vahide'ye oylar zaten verilmişti önceden de
Sen ben söylemesem Bergüzar Korel'i bile eklemeyecektin beOzaman farklı açıdan yaklaşaydım. Vahide'yi listeye ben aldım, ben seçtim yani, Şeyma ise senin öneri listendeydi. Bu durumda ben daha iyi anlıyorum forumun güzellik kavramındanVahide'ye en az 5 oy gelir diye düşund ve fazla geldi
Sonradab eklerdim. O an ilk aklıma gekenleri yaptımSen ben söylemesem Bergüzar Korel'i bile eklemeyecektin be
Kerem'in savunduğu isim seninkinden fazla oylandi, haliyle yenildin
Şeyma'yı o kadar savunmana rağmen oy bile vermemene çok şaşırdım. Hemde 0 oyu varken birde. ? @MasacRENe alaka ya sen de ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun haBen sadece yarışmada olma gerekçesini söyledim, gidin oy mu verin dedim bananeAyrıca Vahide'ye oylar zaten verilmişti önceden de
Onun açıklamasını yaptım, zor bir gruba düştüğü için oy vermedim dedim. Etkinliktekilerin bir çoğundan güzel olduğu konusunda fikrim değişmediŞeyma'yı o kadar savunmana rağmen oy bile vermemene çok şaşırdım. Hemde 0 oyu varken birde. ? @MasacRE
Bu durumdan anlıyoruz ki Şeyma Subaşı bu etkinlikte olmayı haketmiyor ki kimse oy vermemiş.
24 saat bile sürmedi ortaklığımızYa senin ortağın @Sherlock değil miydi, niye ben yine kendimi yardımcı olarak buldum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?