Şaapma lafını sana çok yakiştıriyorumBazen kendime bile sinir bozucu geldiğim oluyor, o yüzden çok da şaapmamak lazım.O davranışın ise sonuna kadar makul elbette.
Şaapma lafını sana çok yakiştıriyorumBazen kendime bile sinir bozucu geldiğim oluyor, o yüzden çok da şaapmamak lazım.O davranışın ise sonuna kadar makul elbette.
Fazla şımarmadan gitmem iyi olacak yoksa burda yine kendimi sıvamaya başlayabilirdim.Şaapma lafını sana çok yakiştıriyorumDaha önce kimseden duymadim diye galibaşımarma diye detaylı anlatım yapmayacam
Gülizar'dan dolayi oy vermiştir@Aserat
Yoo ondan bağımsız olarak zaten çok güzel bir kadın o yüzden verdim.Sadece güzelliğe bakalım diyeceğim de o pek mümkün değil ben de illaki yapmışımdır bu etkinlikte iki üç tane.
sen kimsin ki faken olsunFakelerimden sakının .ss
Evet Sherlock dün bahsetti, hile yapıp 8den fazla oylamaya calıştı galibaOylarımı kullandım.
Bu arada 8 seçenek olayını çözdüm. Yandaki kutucuklara istediğin kadar işaret koyabiliyorsun ama kaydete basınca, en fazla 8 seçenek işaretleyebilirsiniz diye uyarı veriyor. Eski sistemdeyken mesela kaç sınır varsa yana o kadar işaretlerdik.@Dosi
Hepsinde 8 kullandım, burada Aslı Tandoğan'a da oy gitsin isteyip fazla bir hakkımı kullanayım dedim olmadı.Evet Sherlock dün bahsetti, hile yapıp 8den fazla oylamaya calıştı galibaSende öyle yaptın anlaşılan. 8 diye belirttik, sözümüzden çıkıyorsunuz
2-10a oylamışsın, tüm beğendiklerin ard ardaymış demekHepsinde 8 kullandım, burada Aslı Tandoğan'a da oy gitsin isteyip fazla bir hakkımı kullanayım dedim olmadı.
Senin yüzünden...2-10a oylamışsın, tüm beğendiklerin ard ardaymış demekAslı Tandoğan'a verilmezmi be? Belçin'den daha iyi bana göre
9 yapsaydın ona da verirdim.Ne alaka 😱
@MasacRE nin suçu9 yapsaydın ona da verirdim.
Aleyna var mıymış yeni öğreniyorum. Objektif olmaya çalışacağım umarım başarırım.Umarım sonlarda adaletli davranırinız
Bakalım Aleyna Tilki kimleron grubuna düşecej
Seni anlamaya çalışabilirim sınava az kaldı gözler falan gitmiş olabilir, sen devam et sıkıntı yokYoo ondan bağımsız olarak zaten çok güzel bir kadın o yüzden verdim.
Kullandım for ever Aleyna
Herkesin zevkine göre ayarladık piyasadaki AleynalarıAleyna var mıymış yeni öğreniyorum. Objektif olmaya çalışacağım umarım başarırım.
Diğer gruplar direkt oylama kapandıktan sonra mı açılıyorHerkesin zevkine göre ayarladık piyasadaki Aleynaları@MasacRE
Genelde öyle ama ben kendi sistemime göre yapacam, 8 konu açtım dün ve tüm günümü aldı. her grupta 16 güzelin fotosunu googleden indirip buraya eklemek zaman aldı mobilden olduğum için. Bunların oylamasını biraz uzattım, çok kişi günler sonra foruma giriyor diye. Diğer 8 grubuda pazartesi veya salidan itibaren açarım. hepsi aynı gün gelmez. Ondan sonra 2. tur başlar.Diğer gruplar direkt oylama kapandıktan sonra mı açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?