@MasacRE şu detayı kaçırmaNihayet bitti bugünlük
@MasacRE yeni gruplar için 4 günü beklemeyeceğim. Yarın ve sonrası vaktim oldukça acacam pazara kadar. Tüm grup oylamaları bitmeden 2. tura geçmem. Onuda büyük olasılıkla Salı- Çarşamba başlarız. 3. turdan itibaren kolaylaşır işim
Verdim, biraz önce hepsini tamamladım.
Editlemiştim mesajı. Sonra farkettim verdiğiniVerdim, biraz önce hepsini tamamladım.
En zor grup buydu bence. Oy verdiklerimin hepsi hak ediyorlar. Ama isteyip veremediklerim de oldu. ?
Simge’nin geride kaldığına sevinmişsindir.Editlemiştim mesajı. Sonra farkettim verdiğiniBende 7. grupta zorlanacam
Ben göremiyorumki oylamadığım içinSimge’nin geride kaldığına sevinmişsindir.
Bu güzellikle Ebru Cündübeyoğlu’na oy verip bu kıza vermeyenler var.Ben göremiyorumki oylamadığım içintıklayıp bakmaya üşeniyorum. offline olunca bakarım. Simge'yi severim ben ya, sadece en sonki şarkısını sevemedim ve abartıyorlar diye istemiyorum top10'da
Farah Zeynep Abdullah
Elçin Sangu
Aslı Enver
Ece Çeşmioğlu
Gonca Sarıyıldız
Ebru Cündübeyoğlu
Gülizar'dan dolayi oy vermiştirBu güzellikle Ebru Cündübeyoğlu’na oy verip bu kıza vermeyenler var.
Sadece güzelliğe bakalım diyeceğim de o pek mümkün değil ben de illaki yapmışımdır bu etkinlikte iki üç tane.Gülizar'dan dolayi oy vermiştir@Aserat
Umarım sonlarda adaletli davranırinızSadece güzelliğe bakalım diyeceğim de o pek mümkün değil ben de illaki yapmışımdır bu etkinlikte iki üç tane.
kim kattı onu bu yarışmaya yarışmaya anlık gölge düşmüştürUmarım sonlarda adaletli davranırinız
Bakalım Aleyna Tilki kimleron grubuna düşecej
@MasacRE nin listesindeydikim kattı onu bu yarışmaya yarışmaya anlık gölge düşmüştür
yarışmanın sunucusuda tehdide başlamış
Ya sen nekadar iftiracı olmuşsun böyle 😱 ne tehditiyarışmanın sunucusuda açık tehdide başlamışbunu kullanırsın tüm fırsatta sanırsam
Aleyna uğruna arşiv komploları sunuyorsunYa sen nekadar iftiracı olmuşsun böyle 😱 ne tehditi
Aleyna ilerlerse ileriki turlarda almaz oyumu daha güzeller varsa. Sizin gibi fanlık yapmıyorum oylarkenAleyna uğruna arşiv komploları sunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?