istediğin liste olsunTamam iki oy oldu, kalan üç oy kimden geldi? Tek tek tespit edilip, gereği yapılmalı.
Demet ve Aysun'ada bak
istediğin liste olsunTamam iki oy oldu, kalan üç oy kimden geldi? Tek tek tespit edilip, gereği yapılmalı.
Şu an fark ettim ki kimin kime oy verdiğini görebiliyorum.@Dosi
Kendine gel Kendine, Sen Sherlock'sun.istediğin liste olsunoylayanları görebiliyoruz Sherlock Bey
Demet ve Aysun'ada bak
Ekli dosyayı görüntüle 66552
istediğin liste olsunoylayanları görebiliyoruz Sherlock Bey
Demet ve Aysun'ada bak
Ekli dosyayı görüntüle 66552
Diğer oy verenlerden biri de @kerem mişŞu an fark ettim ki kimin kime oy verdiğini görebiliyorum.@Dosi
Kendine gel Kendine, Sen Sherlock'sun.
İsminin hakkını verNickleri değiştirelim
Diğer oy verenlerden biri de @kerem mişHani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.
Fotoları buraya bırakıyorum. Yorumsuz...
hahaha iyi yerden geldinDiğer oy verenlerden biri de @kerem mişHani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.
Forum çok ıssız çok durgundu siyaserren dolayı.bende bu etkinliğe oyüzden karar verdim. İyikide yapmışım. Can geldi forumaHaklısınız Dosi hanım, siyasete verdim kendimi. Kafayı yedirtti bana.
hahaha iyi yerden geldin
Forum çok ıssız çok durgundu siyaserren dolayı.bende bu etkinliğe oyüzden karar verdim. İyikide yapmışım. Can geldi forumao değilde 2 senedir gevezeliği bırakmıştım. Bu hafta hem konu hemde mesajda çoşmuş olacam
Konu eskidende çok açıyordumda, mesaj sayım çoğalacak
Hele bi öyle birşey yap, senin hiç bir etkinliğine katılmamBen Vahide hanıma verilen oy sayısını görünce yarışmaya oy vermeyi bırakmayı düşünme kararı aldım, kanım dondu...
Hele bi öyle birşey yap, senin hiç bir etkinliğine katılmam
Sahi Başyapıtlar ne alemde ?Unuttunuz
2 hafta öncede gelecek demiştinŞaka yapıyorum Kopuk, ortağız biz.Unutmadım ya, tablosunu hazırlayacağım sadece. Gelir yakında.
E tabii iç güzellik de önemli sonuçta. Zengin koca avcılarını kim niye sevsin ki?
İnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun?Diğer oy verenlerden biri de @kerem mişHani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.
Beni ikna eden bir yorum oldu. Ne güzel özetledin meseleyiİnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun?En azından Vahide zengin koca parasıyla geçinip kocasını aldatmadı, Kadın kanser bile oldu. Şimdi o yaşta iken bile hala dimdik ayakta. Zaten yaşına göre güzel bir kadın. En azından doğal.
İkisini karşılaştırmak bile bir hata zaten. Zaten Almanya'da sarışın zehirlenmesi yaşıyorum o yüzden sarışın gördüğümde modum düşüyor.Beni ikna eden bir yorum oldu. Ne güzel özetledin meseleyi@MasacRE
Esmer baya güzellerimiz varİkisini karşılaştırmak bile bir hata zaten. Zaten Almanya'da sarışın zehirlenmesi yaşıyorum o yüzden sarışın gördüğümde modum düşüyor.
Favorim belli. Şampiyon olacak hayırlısıyla.Esmer baya güzellerimiz varBakalım ikili turlara kimler kalacak. Umarız yeni isimler final haftasımda yarışır
Bu en iyi oyuncu yarışması değil hatırlatayımFavorim belli. Şampiyon olacak hayırlısıyla.
AnlaşildıBu ikili en azından bir üst turu hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?