Dizi de olabilir, film de olabilir, anime de olabilir, hatta başka oyun da. Bende aktivite çoook.he dünkü aktivitet olsa gerekBende telefonumu doyurayım. Yoruldu gariban
görüşürüz ?
Dizi de olabilir, film de olabilir, anime de olabilir, hatta başka oyun da. Bende aktivite çoook.he dünkü aktivitet olsa gerekBende telefonumu doyurayım. Yoruldu gariban
görüşürüz ?
Başyapıtları izlemek gibi meselaDizi de olabilir, film de olabilir, anime de olabilir, hatta başka oyun da. Bende aktivite çoook.
Başyapıtları izlemek gibi mesela@Sherlock
Evet kasıyor azcık@Forumdash seni Demet Akalın'lı gruba alalımen zorlu grup 7-8 olarak söylenildi çoğunlukta.
En beğenilmeyende bu grup oldu
Yok, Hande'mi paylaşamam dedin, saygı duyuyoruz düşüncelerinizeEvet kasıyor azcık
Hande'm yok dimi hiç bi gruptaKullandım 4 kişiye
Dizi de olabilir, film de olabilir, anime de olabilir, hatta başka oyun da. Bende aktivite çoook.
Hayırlısı...
Şu anki duruma göre bu grupta 7 kişi çift hanede. Arkalarından 7 oyla Gülper Özdemir, Hatice Şendil ve Vahide Perçin geliyor. Yani Vahide Perçin tur atlayacak 😱 Ben iyi değilim, tutun beni bayılacağım, bayılıyorum ve bayıldVahide
Rojda
Afra
Melisa Aslı
Hande S
Hande D.
Meryem
Mine
..ımŞu anki duruma göre bu grupta 7 kişi çift hanede. Arkalarından 7 oyla Gülper Özdemir, Hatice Şendil ve Vahide Perçin geliyor. Yani Vahide Perçin tur atlayacak 😱 Ben iyi değilim, tutun beni bayılacağım, bayılıyorum ve bayıld
Genelde ilk turda eşitlikte çıkarılıyor üst tura hepsi, sonraki turlarda eşitlikte önceki turda fazla oy alan üst tura çıkıyor gibi saçma bir kural uygulanıyor..ımtamamladım cümleni
hiç bakmadım oy oranlarına, alıp oyladım ama ileriki turlarda eşitlikleri bozma adına düşünebilirim sona kadar beklemeyi. Bu arada eşitlik ile ilgili kurallari düşündüm. 2. turda o konuya deyinecem
ecünnülerin atlamasındansa Vahide ablamın atlamasını tercih ediyorumŞu anki duruma göre bu grupta 7 kişi çift hanede. Arkalarından 7 oyla Gülper Özdemir, Hatice Şendil ve Vahide Perçin geliyor. Yani Vahide Perçin tur atlayacak 😱 Ben iyi değilim, tutun beni bayılacağım, bayılıyorum ve bayıld
o seçeneği bulamadım sanki, onu bende düşündüm. Yada görunsün seçeneğini işaretlemesem olmaz belki?Genelde ilk turda eşitlikte çıkarılıyor üst tura hepsi, sonraki turlarda eşitlikte önceki turda fazla oy alan üst tura çıkıyor gibi saçma bir kural uygulanıyorSen ne düşündün
Bir de ankete oy kullanmadan oylar görünmese daha iyi aslında, bence o seçeneği işaretle sonraki konulardaSen de müdahelede bulunma ne çıkarsa artık
Al sana o zaman bunu hak ettinecünnülerin atlamasındansa Vahide ablamın atlamasını tercih ediyorum
Baktım şimdi anket kısmına. Oy vermeden sonuçlar görülebilir diye bir seçenecek var. Oradaki tiki kaldırman gerekiyoro seçeneği bulamadım sanki, onu bende düşündüm. Yada görunsün seçeneğini işaretlemesem olmaz belki?
Tv'de ne izlenecek konumda anketlerde oynama yaparım, ordan anlarız ne oluyorkurcalarım bir ara.
Kurala gelince, bende onu saçma buluyorum. Birazdan yazarım kuralı. Şuan yoldayım, inmek üzereyim
Eskiden şeyde vardı, oylama süresi bitmeden sonuçlar görülmez diye, o olmasın. Biraz ondan çekindim. Bi bakayım şimdiden olunuyormuBaktım şimdi anket kısmına. Oy vermeden sonuçlar görülebilir diye bir seçenecek var. Oradaki tiki kaldırman gerekiyor
@xemrexxx lobisini toplasın. Kurtarsın Vahide'yiecünnülerin atlamasındansa Vahide ablamın atlamasını tercih ediyorum
Hepsini çıkartırsan sadece bazı gruplar daha kalabalık olur işte o da sorun değil bence, sonuçta seçilecek kişi sayısı aynı olacak@MasacRE yaptım. Görünmüyor artık oylamadan.Ben sadece ilk 2 turu oylamıştım, oylamadığım turlardan denedim oldu
Gelelim kurala,
Eşitlik olduğunda hepsi bir üst tura çıkacaktır fakat şu sekilde:
Örnek 1:
A - 10 oy
B - 6 oy
C - 6 oy
D - 3 oy
En fazla 3 kişi çıkacak dersek A-B-C çıkmış olur
Örnek 2
A 6 oy
B 10 oy
C 7 oy
D 6 oy
Bu durumda hepsi tur atlar
hepsi tur atlasada diğer kategorilerde bazilarında fazladan isim olsada aynı sayıda isimler üst tura çıkacak. Denge bozulmaz her ihtimalde
???????Al sana o zaman bunu hak ettin
Aynen öyle, oyüzden önceki turlara bakmak zorunda kalmayacağız. Saçma bir kural o çünkü rakipleri farklı önceki turlardaHepsini çıkartırsan sadece bazı gruplar daha kalabalık olur işte o da sorun değil bence, sonuçta seçilecek kişi sayısı aynı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?