En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Forumdash seni Demet Akalın'lı gruba alalım
en zorlu grup 7-8 olarak söylenildi çoğunlukta.
En beğenilmeyende bu grup oldu

Reactions: Forumdash
Vahide
Rojda
Afra
Melisa Aslı
Hande S
Hande D.
Meryem
Mine

Dizi de olabilir, film de olabilir, anime de olabilir, hatta başka oyun da. Bende aktivite çoook.
Vahide
Rojda
Afra
Melisa Aslı
Hande S
Hande D.
Meryem
Mine
Şu anki duruma göre bu grupta 7 kişi çift hanede. Arkalarından 7 oyla Gülper Özdemir, Hatice Şendil ve Vahide Perçin geliyor. Yani Vahide Perçin tur atlayacak 😱 Ben iyi değilim, tutun beni bayılacağım, bayılıyorum ve bayıld

..ım
tamamladım cümleni

hiç bakmadım oy oranlarına, alıp oyladım ama ileriki turlarda eşitlikleri bozma adına düşünebilirim sona kadar beklemeyi. Bu arada eşitlik ile ilgili kurallari düşündüm. 2. turda o konuya deyinecem

Reactions: MasacRE
Genelde ilk turda eşitlikte çıkarılıyor üst tura hepsi, sonraki turlarda eşitlikte önceki turda fazla oy alan üst tura çıkıyor gibi saçma bir kural uygulanıyor
Sen ne düşündün

Bir de ankete oy kullanmadan oylar görünmese daha iyi aslında, bence o seçeneği işaretle sonraki konularda
Sen de müdahelede bulunma ne çıkarsa artık

Reactions: Dosi
ecünnülerin atlamasındansa Vahide ablamın atlamasını tercih ediyorum

o seçeneği bulamadım sanki, onu bende düşündüm. Yada görunsün seçeneğini işaretlemesem olmaz belki?
Tv'de ne izlenecek konumda anketlerde oynama yaparım, ordan anlarız ne oluyor
kurcalarım bir ara.
Kurala gelince, bende onu saçma buluyorum. Birazdan yazarım kuralı. Şuan yoldayım, inmek üzereyim

Baktım şimdi anket kısmına. Oy vermeden sonuçlar görülebilir diye bir seçenecek var. Oradaki tiki kaldırman gerekiyor

Baktım şimdi anket kısmına. Oy vermeden sonuçlar görülebilir diye bir seçenecek var. Oradaki tiki kaldırman gerekiyor
Eskiden şeyde vardı, oylama süresi bitmeden sonuçlar görülmez diye, o olmasın. Biraz ondan çekindim. Bi bakayım şimdiden olunuyormu

@MasacRE yaptım. Görünmüyor artık oylamadan.Ben sadece ilk 2 turu oylamıştım, oylamadığım turlardan denedim oldu

Gelelim kurala,
Eşitlik olduğunda hepsi bir üst tura çıkacaktır fakat şu sekilde:
Örnek 1:
A - 10 oy
B - 6 oy
C - 6 oy
D - 3 oy
En fazla 3 kişi çıkacak dersek A-B-C çıkmış olur

Örnek 2
A 6 oy
B 10 oy
C 7 oy
D 6 oy

Bu durumda hepsi tur atlar

hepsi tur atlasada diğer kategorilerde bazilarında fazladan isim olsada aynı sayıda isimler üst tura çıkacak. Denge bozulmaz her ihtimalde

Hepsini çıkartırsan sadece bazı gruplar daha kalabalık olur işte o da sorun değil bence, sonuçta seçilecek kişi sayısı aynı olacak

Hepsini çıkartırsan sadece bazı gruplar daha kalabalık olur işte o da sorun değil bence, sonuçta seçilecek kişi sayısı aynı olacak
Aynen öyle, oyüzden önceki turlara bakmak zorunda kalmayacağız. Saçma bir kural o çünkü rakipleri farklı önceki turlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...