Aynen benim için eşitler. İkisi de en sevdiğim kadın oyuncular.Bu ne yaa. Sen elin sümüklüsü ile Beren'i eşit mi tutuyorsun. Seni Bihter Ziyagil Fanliğından atıyorum
Sana inat Serenay diyesim geldi şimdigüzellik yarışmasını çirkin biri kazanamaz admin olarak adaleti sağla serenaya kullanma ayoll
İkiside çok güzel hangisin desem ki.sss
Serenay de. Üstte Berenin resmi attim dusun kararını ver agaİkiside çok güzel hangisin desem ki.sss
beren dersen senin hatrına noyana pandik atmayacağım artıkİkiside çok güzel hangisin desem ki.sss
Nerden buldun bunu aga.Unutmadık
Ben sana "gül" atmaya devam edicem.@MEnes @Tolstoyevski beren saat diyecekseniz konuya davet ediyorumyok illaki biz sümüklüye oy vereceğiz diyorsanız hiç buralara adım atmayın çok feci bozuşuruz
sana ters pandik rekoru kırdırtacağım sen yazmaya devam et
direk beren saat de işte oylamayıda görürsün net bir şekilde şuanda beren bir puan geride senin oyunla beraberlik gelecek
Son ana kadar bekleteceğim oyumu, şu anda bir ayrım yapmam imkansızŞuan 10 - 8 Serenay önde canım.
harikasın tolstoyevski mikasa sever birinin zaten sümüklüyü tercih edeceğini aklımın ucundan bile geçirmedimTartışmaya bile lüzum yok, Beren Saat dedim geçtim.
Bu şekilde yorumlarsan tümü makyajlıKenan Doğulu da bu şoku yaşamış diyorlar.
sonunda doğru yolu bulacağını umuyorumSon ana kadar bekleteceğim oyumu, şu anda bir ayrım yapmam imkansız
Yoo mesela Serenay'ın makyajsız hali bile güzel.Bu şekilde yorumlarsan tümü makyajlı
Şimdi şunu kabul etmeliyiz makyajsız ünlü bulunmuyor,ama Berende Serenayda sade güzellik tarzındalar ikiside güzel Berenin hakkını yiyorsun benceYoo mesela Serenay'ın makyajsız hali bile güzel.
Hayır benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?