erkek oyunculara çevirelim bu etkinliğiYarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎![]()
erkek oyunculara çevirelim bu etkinliğiYarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎![]()
Onu da sen yap.erkek oyunculara çevirelim bu etkinliği![]()
![]()
![]()
Bu da siyaset gibiyse yandık.Oo en iyi alanımdır![]()
Yok siyasetim daha güçlüdür senin gibi değiliz çok Şükür. Gerçekleri görüyorumOnu da sen yap.
Bu da siyaset gibiyse yandık.![]()
Tabi tabi aynen devam, çok ileri görüşlüsün maşallah.Yok siyasetim daha güçlüdür senin gibi değiliz çok Şükür. Gerçekleri görüyorum![]()
Sen mi beni gaza getirecen. Kılıçdaroğlu mu öğretti bu taktiğiTabi tabi aynen devam, çok ileri görüşlüsün maşallah.![]()
Niye gaza getireyim ne işime yarayacaksın.Sen mi beni gaza getirecen. Kılıçdaroğlu mu öğretti bu taktiği![]()
Yarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎![]()
O kim ya.![]()
Yaşlandık artık eski biz yok.Ciddi misin.s.s Seni kınıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 54186
Gir youtube'a 1-2 videosunu izle asaletin.
Ekli dosyayı görüntüle 54187
Yaşlandık artık eski biz yok.![]()
O yüzden tanımıyoruz yenileri.
![]()
Makyajsız o kadar da güzel değil.Adaylar arasına koy sende gerisi bizde dimi @Harunnn60![]()
Makyajsız o kadar da güzel değil.Makyaj yapmayı iyi biliyor diye ekleyemem listeye.
![]()
Sıla'ya laf etti derhal @denizz19 konuya bekleniyor.Makyajsız hiç biri güzel değil.Kızın 600 bin abonesi var. Çok popüler.
Sıla'nın Demet'inde makyajsız estetiksiz halleri belli.İrem hele.😱
Danla çok popi ve 2 milyon izleniyor klipleri bence eklenmeli her şartı uyuyor.![]()
Adaylar arasına koy sende gerisi bizde dimi @Harunnn60![]()
Hemen koyuyorsun @BesaleTMakyajsız o kadar da güzel değil.Makyaj yapmayı iyi biliyor diye ekleyemem listeye.
![]()