erkek oyunculara çevirelim bu etkinliğiYarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎
erkek oyunculara çevirelim bu etkinliğiYarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎
Onu da sen yap.erkek oyunculara çevirelim bu etkinliği
Bu da siyaset gibiyse yandık.Oo en iyi alanımdır
Yok siyasetim daha güçlüdür senin gibi değiliz çok Şükür. Gerçekleri görüyorumOnu da sen yap.
Bu da siyaset gibiyse yandık.
Tabi tabi aynen devam, çok ileri görüşlüsün maşallah.Yok siyasetim daha güçlüdür senin gibi değiliz çok Şükür. Gerçekleri görüyorum
Sen mi beni gaza getirecen. Kılıçdaroğlu mu öğretti bu taktiğiTabi tabi aynen devam, çok ileri görüşlüsün maşallah.
Niye gaza getireyim ne işime yarayacaksın.Sen mi beni gaza getirecen. Kılıçdaroğlu mu öğretti bu taktiği
Yarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎
O kim ya.
Yaşlandık artık eski biz yok. O yüzden tanımıyoruz yenileri.Ciddi misin.s.s Seni kınıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 54186
Gir youtube'a 1-2 videosunu izle asaletin.
Ekli dosyayı görüntüle 54187
Yaşlandık artık eski biz yok. O yüzden tanımıyoruz yenileri.
Makyajsız o kadar da güzel değil. Makyaj yapmayı iyi biliyor diye ekleyemem listeye.Adaylar arasına koy sende gerisi bizde dimi @Harunnn60
Makyajsız o kadar da güzel değil. Makyaj yapmayı iyi biliyor diye ekleyemem listeye.
Sıla'ya laf etti derhal @denizz19 konuya bekleniyor. Demet listede yok zaten merak etme.Makyajsız hiç biri güzel değil. Kızın 600 bin abonesi var. Çok popüler.
Sıla'nın Demet'inde makyajsız estetiksiz halleri belli. İrem hele.😱
Danla çok popi ve 2 milyon izleniyor klipleri bence eklenmeli her şartı uyuyor.
Adaylar arasına koy sende gerisi bizde dimi @Harunnn60
Hemen koyuyorsun @BesaleTMakyajsız o kadar da güzel değil. Makyaj yapmayı iyi biliyor diye ekleyemem listeye.