En Favori Güzel 2013 | FİNAL | Sıla Gençoğlu - Tuba Büyüküstün

En Favori Güzel Hangi Güzelimiz Olsun ?

• Sıla Gençoğlu

Oy: 37 49.3%
  • Tuba Büyüküstün

Oy: 38 50.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen oyumu Sıla'yı Tuba'dan daha güzel bulduğum için kullandım. Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir.

Şimdi de oyuncu şarkıcı ayrımı yapılıyor. Başlıkta oyuncu mu yazıyor? Biri en sevdiğim şarkıcılardan, diğeri en sevdiğim oyunculardan. Ama Tuba geçen sene de seçildi ve Sıla benim için bir adım daha ötede.

O değil de İrem Sak nasıl kalmaz ya finale.

Gerçekten komedideki güzellikler harcanıyor. Kendilerini gösteremiyorlar. Mükemmel bir güzelliği var onun da.

Ne yani Deniz bana mesaj atacak ben de Sıla mı diyeceğim. Herkesin hür iradesi var. Bana göre Sıla güzeldir bir başkasına göre Tuba. Güzellik göreceli bir kavram illa altında birşey aranmasına gerek yok bence.

Bugün klipteki hallerini de gördük

Ne var ki klipte? Sıla ilk kez yapmıyor o mimikleri. Kariyerinin başından beri böyle. Tuba'ya doğal diyorsunuz da Sıla'nın davranışları çok daha doğal ve içten. Tuba bir hanımefendi gibi asla gülerken kendinden geçmez mesela.

Edit: Şimdi baktım da şurada az biraz kendinden geçmiş. -keşke geçmeseymiş.
-

http://ozgurdurum.net/images/news/2014-01-08-tuba-buyukustun-twitter-dan-soru-cevapladi.jpg

Tamam güzellik göreceli bir kavramdır ama güzellikler yakın olunca. Bu kadar bariz bir güzellik farkı varken ne görecelik arkadaşlar. Bu bildiğin görünen köy klavuz istemez meselesi. Sezarın hakkı sezara.

Ama şaşırmıyorum artık. Beren Saatle Çiğdem Batur da kıyaslanmıştı. Bu da benzeri bir durum.

Not: Yine söylüyorum Sıla çirkin demiyorum ama Tuba ile bariz fark var aralarında.

Hakikatten Tülay'ım da çok hoş.
İşte komedide oynadığı için gösteremiyor kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...