rakibi tuba olursa oy çıkar benden yoksa hiç umut bağlamayın ayoll
Bakalım seçenekler önemli ama Hande Erçele acayip kılım ona oy verme
rakibi tuba olursa oy çıkar benden yoksa hiç umut bağlamayın ayoll
Hayret sen Beren'i nasıl finale çıkaramadın ya şaşırdım bu durumaBakalım seçenekler önemli ama Hande Erçele acayip kılım ona oy verme
Hayret sen Beren'i nasıl finale çıkaramadın ya şaşırdım bu duruma
ıyyy ona para verseler bile oy çıkmaz zaten benden ayollBakalım seçenekler önemli ama Hande Erçele acayip kılım ona oy verme
Bu yıl uğraşacak mısın peki en sonki olaylardan sonra kaostan uzak duracak gibiydin ama dayanabilecek misin?Ben 2014'de kayıt oldum sayılır Yazın gelmiştim foruma yeniydim yoksa kaçmaz yani.
Bu yıl uğraşacak mısın peki en sonki olaylardan sonra kaostan uzak duracak gibiydin ama dayanabilecek misin?
Besalet düzenliyorKim düzenliyor organizasyonu ona göre değişir Tarafsız objektif biri yönetirse bi şeyler yaparım.
Senin kalçaların büyükBen bu ikisinden daha güzelim lan.
Lafı yine çarpıtmışsın özel çaba demiş orada mesaj içeriklerine bakarsan etiket yaparak oy istemişim Ne kadar kibirli oldun sen ya aslında hiç de böyle değildin daha kaliteli savaşırdın şimdi çok düşük değerde.@Yiğitt bir insan hiç mi değişmez
ben sıla demişim ama bu yrışma bitmemiş sanırım tekrar sıla desem durum eşitlenirmi ?Ben oy vermemişim
Sıla kazanmalıydı dimiForumun en rezil organizasyonlarından biriydi.
Ben oyumu Sıla'ya vermişim nedense. Tubacılar daha da çok sinir etmiş demek. Bence böyle bir final olmamalıydı.Sıla kazanmalıydı dimi