Hep senin yüzündenTubişim bee 1 oy farkla kazanmış
Hep senin yüzündenTubişim bee 1 oy farkla kazanmış
Ben aslinda hickimseye vermicektim ve beraber bitecekti ama sonra verdim. @Yakamoz-Asi @denizz19Tubişim bee 1 oy farkla kazanmış
Sıla için vereydin keşkeBen aslinda hickimseye vermicektim ve beraber bitecekti ama sonra verdim. @Yakamoz-Asi @denizz19
Ama ben tubami cok seviyorum.Silada bana gore cok guzel ama tubam o kadar cocuk yaptigi halde boyle <3Sıla için vereydin keşke
Bu nasıl bir mantık böyle herşeyi berene bağlamak beren finalde olamayınca teselliyi bu düşüncede aradın sanırımBerenin sözde en büyük rakibi( asla rakip bile olamaz) tuba gösterildiği için vadicilerde düşmanımın rakibi ortağımdır diyerek tuba demiş. Birileri de tuba'nın kendine has başarısı filan zannediyor.
Yani Beren'in başarıları ve bu başarıları kabullenemeyip anticilik yapanlar sayesinde tuba 1. Olmuş üstelik sadece 1 oy farkla.
Beren yine nelerin olmasına sebep olmuş. Kadının ismi bile büyük bir olay.
Beren farkı diyelim biz yine.
Tebrikler konusu açsaydın böyle sönük kaldı final. @BesaleT
Demekki senin yüzünden heAma ben tubami cok seviyorum.Silada bana gore cok guzel ama tubam o kadar cocuk yaptigi halde boyle <3
Beni eleştiren mantık benim mantığımı yazıyor.Bu nasıl bir mantık böyle herşeyi berene bağlamak beren finalde olamayınca teselliyi bu düşüncede aradın sanırım
Yalnız Sıla'nın bu kadar oy almasının nedeni Tuba'yı sevmeyen arkadaşların Sıla'ya oy vermesi ve hatır gönül işleri ile oldu yoksa Tuba 1 oy farkla almazdı birinciliği
aaa oy kullanmısım ben buna hatırlıyor gibiydim zaten @BesaleT ve kendime yakışanı yapıp tubanın karşısında yer almışım ayollsıla dedim tuba sadece abartılıyor ama öyle abartılıcak bir güzelliği kesinlikle yok 🙄🙄
Ne kavga çıkmıştı zamanın da bu konuda.aaa oy kullanmısım ben buna hatırlıyor gibiydim zaten @BesaleT ve kendime yakışanı yapıp tubanın karşısında yer almışım ayoll
vaybe tam tamına 3 yıl geçmiş ve hiçbir şekilde düşüncelerim değişmedi bu sefer tubayı finalde indiriyoruz çocuklar çekirge 3.cüde düşermiş 2 şampiyonluk yeter
@destere @mrt-06 @xemrexxx @Bully @cookies @MasacRE- @EFE UYSAL @MEnes @Doğu @Harunnn60
hhahah bende rakip tuba diye vermiştim tubanın rakibi fark etmez ayoll desteklenirNe kavga çıkmıştı zamanın da bu konuda.
Ben de Sıla'ya vermiştim zamanında ama bunu o zamanlaer Deniz için vermiştim yoksa ikisine de vermeyecektim.
hhahah bende rakip tuba diye vermiştim tubanın rakibi fark etmez ayoll desteklenir
biraz mesajları kurcaladım @destere de beren saati savunmus ayoll her sayfada beren mesajı var desterenin @sokak sanati
rakibi tuba olursa oy çıkar benden yoksa hiç umut bağlamayın ayollBu yıl Survivor Tuğçe finale çıkacak