Foruma geldiğimden beri avatarında Beren oluyordu lakin hiç Tuba görmedim. Koysana.Ben hem Beren hem Tubacıyım.
Foruma geldiğimden beri avatarında Beren oluyordu lakin hiç Tuba görmedim. Koysana.Ben hem Beren hem Tubacıyım.
Koyarım bir ara. Şimdi İremim var.Foruma geldiğimden beri avatarında Beren oluyordu lakin hiç Tuba görmedim. Koysana.
Beklentileri baya büyük tutmuşsun sen
Ama bu oylamanın sonucu özel bir başlık ile duyurulabilirdi tabi @BesaleT
Neyse sonuçta hak eden kazandı ben demiştim ama yine Tuba birinci olur diye
O listede Sıla'yı büyük yaz kadın Şarkıcı olarak tüm oyuncuları devirdi çünküAyrıntılı liste ile (ilk 10 güzeli gösteren tablo gibi) başka konu açılacak zaten.
Komik şey seniSıla diyorum.
Çünkü hem müzikleri ile olsun hem güzelliği ile olsun gerçekten bir numara.
Not: Tüh anket kapanmış.
O listede Sıla'yı büyük yaz kadın Şarkıcı olarak tüm oyuncuları devirdi çünkü
Öyle bir şey mi dedim Yani tek şarkıcı olarak yardı geçti ortalığıNe alaka şarkıcılar çirkin mi oluyor.
Aynen pampa sılaya verilen oylar helâldir amaoylama tekrar yapılmalı oylamada hile var.. tubaya giden oyların çoğu fake üyelikten gelen oylar, gelip de oy verip aynı gün banlananlar bile var
Aynen pampa sılaya verilen oylar helâldir ama
az bile ona en az 50 oy bekliyordum
tubadan 20 oyu sılaya eklemeliyizki adalet yerini bulsun varmı öyle fake oy??
böyle oylamayı fak fak fak)))
Aynen pampa
nazar etme ne olur çalış senin de olur.insanı çileden çıkarıyorlar )
ama elimizden bişey gelmiyor
1 gün daha uzatılmayıp dünde anket sonuçları görünür olmasaydı Tuba farkla birinci olurdu ama neyse yine hak ettiği yerde birincilikte
Zorlama oylarla birinci oldu Tuba yemeyin beni şimdiHak yerini buldu. Allah büyük
Zorlama oylarla birinci oldu Tuba yemeyin beni şimdi