Yok bence My Number One finalde olmalıydı. 1 oy ile gitti@Dosi bu iki şarkı finalde karşılaşırsa Helena derim demiştim. Üçüncülük için eşleştiler, böylesi daha iyi oldu. Diğer iki şarkı final için daha uygun çünkü
2005- My Number One - Yunanistan
Yok bence My Number One finalde olmalıydı. 1 oy ile gitti@Dosi bu iki şarkı finalde karşılaşırsa Helena derim demiştim. Üçüncülük için eşleştiler, böylesi daha iyi oldu. Diğer iki şarkı final için daha uygun çünkü
2005- My Number One - Yunanistan
Fairytale düşündüğüm şarkıymış evet biliyorum..Ama bunları muhakkak biliyorsundur? @MEnes
Görsele göre değil şarkıya göre oy ver aman aman(gerçi ikiside iyi) @Tolstoyevski
Aynen ilk saniyelerde belli olurFairytale düşündüğüm şarkıymış evet biliyorum..
Buradaki şarkıları da dinledim ve biliyormuşum...Demek ki yorum yapmadan önce 5 10 saniye de olsa dinlemek gerekiyormuş...
Gerekli düşünce süreçlerinden geçtikten sonra oyumu kullanırım birazdan...Aynen ilk saniyelerde belli olureee ozaman çok konuşma ve oy ver
Bakalım kimlere gidecek oy.
E tabi, ses görsel şarkı, tüm kombinasyonlar değerlendirilecektir, haklısınGerekli düşünce süreçlerinden geçtikten sonra oyumu kullanırım birazdan...
Benim işim sanat ve SABAR'dır... Bu bir şarkı yarışması ve oylaması, oy kullanmak için klibe bakmam bile...E tabi, ses görsel şarkı, tüm kombinasyonlar değerlendirilecektir, haklısın
Eminim öyledirBenim işim sanat ve SABAR'dır... Bu bir şarkı yarışması ve oylaması, oy kullanmak için klibe bakmam bile...
Öyle yaptım ve gereken neyse yapıldı...Eminim öyledirozaman aç ve araka planda çalsınmobilden tatayıcıda şarkı dinlerken sağda solda dolanabiliyoruz
Doğru olan yapılmışÖyle yaptım ve gereken neyse yapıldı...
SABAR ve sanatta aynı tarafta olmamız mutluluk verici...Doğru olan yapılmışburda da aynı tarafta olmuşuz
Niye üzülüyon ki sevin işteBu da artık netleşmiş gibi@xdragxx
Spoi olmasın diyeNiye üzülüyon ki sevin işte
Hee çok aşırı fark attınız ciddenBu 4lü arasında en zayıf halka Hadise demiştim. Yanılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?