hayret bi şey
Emekli
Dün tek tekSonra son dakika etilek edip duruyıruz. @12.Adam @Aserat @xemrexxx @MayısKralı @seyfullXh @EmreCan @pompy hemen oy verip kurtulun
Sen Helena hayranıydın. Şaşırttın maNga karşısında yerli ve milli davranmadın amaDün tek tek
Biz yerli ve milliyiz
Dün tek tek
Biz yerli ve milliyiz
Dış mihraklar oyumu değiştirmiştirSen Helena hayranıydın. Şaşırttın maNga karşısında yerli ve milli davranmadın ama
Kimseyi zorladığım yok. Var mı öyle bir mesaj? Popmpy'e teşekür mesajıma karıştığın için etki tepki oldu.@Dosi seni kınıyorum. Niye bizi Yunanistan şarkısını seçmeye zorluyorsun?
Aaaa ciddiyete bak sjklgjklsjgjlKimseyi zorladığım yok. Var mı öyle bir mesaj? Popmpy'e teşekür mesajıma karıştığın için etki tepki oldu.
Hadiseye oy gider sandım. Sen ve @xemrexxx ters köşe oldu banaNumber
Hadise yapcaktım yanlışlık oduHadiseye oy gider sandım. Sen ve @xemrexxx ters köşe oldu bana
Number demişsin ama?Hadise yapcaktım yanlışlık odu
Aynen yanlışlık yaptım yanlışlıla olduNumber demişsin ama?
Hangi şarkıyı seçiyorsun o zaman hangisini seviyorsun?Aynen yanlışlık yaptım yanlışlıla oldu
Number one seviyorum ama.Hadise TÜRK şarkıcı .Hangi şarkıyı seçiyorsun o zaman hangisini seviyorsun?
Düm Tek Tek mi Number One mı?
İlk başta number demişsin artık sağlık olsunNumber one seviyorum ama.Hadise TÜRK şarkıcı .
Oyumu değiştirme boşver . Oyum number yazım Hadiseİlk başta number demişsin artık sağlık olsun
Hadise diyip number'a oy verseydin oyunu değiştirelim derdim de