Manisa is calling...
My final point goes to...
Our lovely neighbour's....
My Number One 🔥👍
------
Düm Tek Tek
Son düzenleme:
Manisa is calling...
My final point goes to...
Our lovely neighbour's....
My Number One 🔥👍
Yks Türkçe netin kaçtı? Gözümden kaçmış haklısın Aslında Türkçe'den iyi netler yapardım... En son Ales'te 50 sorudan 44 doğrum vardı@xdragxx sayılardan sonra getirilen nokta işareti "-ıncı, -inci" eki anlamına gelir. Hiç mi türkçen yok senin?
Sorma türkçe netimi.Yks Türkçe netin kaçtı? Gözümden kaçmış haklısın Aslında Türkçe'den iyi netler yapardım... En son Ales'te 50 sorudan 44 doğrum vardı
Yahuuuu bilinen adı düm tek tek işte ne detaycı çıktınız siz deSorma türkçe netimi.
Şarkının adını da yanlış yazmışsın zaten. İngilizce bir şarkının adı nasıl "düm tek tek" olabilir? İngilizcede ü harfi yok.
Sana da malzeme çıktı@phoebebuffay pofidik çok güzel darlıyorsun.
Hep sen mi yapıcaksın. İşimiz anı yakalamak. @phoebebuffaySana da malzeme çıktı
Yani Hatanızı yakalamaya çalışsam ben de yakalarım bir sürü de neyse...@xdragxx sana laf attım ama kendim de özel ismi küçük harfle yazarak yazım yanlışı yapmışım.
Ben de hata yakalamaya çalışmıyorum ki. Geçen turlarda neredeyse bütün şarkıların isimlerini yanlış yazmıştın, laf ettim mi?Yani Hatanızı yakalamaya çalışsam ben de yakalarım bir sürü de neyse...
Allah razı olsunBen de hata yakalamaya çalışmıyorum ki. Geçen turlarda neredeyse bütün şarkıların isimlerini yanlış yazmıştın, laf ettim mi?
Böyle olmaz. Oy vermeyenleri etiket eder insan. Geçen sefer gördünOy vermeyen varsa uppp
Dur be yarın akşam bitiyor daha yarın onu da yaparızBöyle olmaz. Oy vermeyenleri etiket eder insan. Geçen sefer gördün