Yok bence My Number One finalde olmalıydı. 1 oy ile gitti@Dosi bu iki şarkı finalde karşılaşırsa Helena derim demiştim. Üçüncülük için eşleştiler, böylesi daha iyi oldu. Diğer iki şarkı final için daha uygun çünkü
2005- My Number One - Yunanistan
Yok bence My Number One finalde olmalıydı. 1 oy ile gitti@Dosi bu iki şarkı finalde karşılaşırsa Helena derim demiştim. Üçüncülük için eşleştiler, böylesi daha iyi oldu. Diğer iki şarkı final için daha uygun çünkü
2005- My Number One - Yunanistan
Fairytale düşündüğüm şarkıymış evet biliyorum..Ama bunları muhakkak biliyorsundur? @MEnes
Görsele göre değil şarkıya göre oy ver aman aman(gerçi ikiside iyi) @Tolstoyevski
Aynen ilk saniyelerde belli olurFairytale düşündüğüm şarkıymış evet biliyorum..
Buradaki şarkıları da dinledim ve biliyormuşum...Demek ki yorum yapmadan önce 5 10 saniye de olsa dinlemek gerekiyormuş...
![]()
Gerekli düşünce süreçlerinden geçtikten sonra oyumu kullanırım birazdan...Aynen ilk saniyelerde belli olureee ozaman çok konuşma ve oy ver
![]()
Bakalım kimlere gidecek oy.
E tabi, ses görsel şarkı, tüm kombinasyonlar değerlendirilecektir, haklısınGerekli düşünce süreçlerinden geçtikten sonra oyumu kullanırım birazdan...![]()
Benim işim sanat ve SABAR'dır... Bu bir şarkı yarışması ve oylaması, oy kullanmak için klibe bakmam bile...E tabi, ses görsel şarkı, tüm kombinasyonlar değerlendirilecektir, haklısın![]()
Eminim öyledirBenim işim sanat ve SABAR'dır... Bu bir şarkı yarışması ve oylaması, oy kullanmak için klibe bakmam bile...![]()
Öyle yaptım ve gereken neyse yapıldı...Eminim öyledirozaman aç ve araka planda çalsın
mobilden tatayıcıda şarkı dinlerken sağda solda dolanabiliyoruz
![]()
Doğru olan yapılmışÖyle yaptım ve gereken neyse yapıldı...![]()
SABAR ve sanatta aynı tarafta olmamız mutluluk verici...Doğru olan yapılmışburda da aynı tarafta olmuşuz
![]()
Niye üzülüyon ki sevin işteBu da artık netleşmiş gibi@xdragxx
Spoi olmasın diyeNiye üzülüyon ki sevin işte![]()
Hee çok aşırı fark attınız ciddenBu 4lü arasında en zayıf halka Hadise demiştim. Yanılmadım![]()