2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu öneriniz Dosi hanımı zor durumda bırakır arkadaşlar yapmayın.

Bu öneriniz Dosi hanımı zor durumda bırakır arkadaşlar yapmayın.

Gelmiş-geçmiş en iyi oyuncuyu belirliyoruz...

Belirlemek adına herhangi bir yıl kısıtlaması koymuyoruz...

Kişi başı 5 öneri hakkı oluyor...

Güncel/geçmiş ne var ne yoksa çarpıştırıyoruz...

Reytingler uçuyor...

Size formülü verdim. :A

Bu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.

Benim dediğim şey burdaki listeyle devam edemez. Yeni bir şekilde ayarlanır ama bukez öneri konusu değil.
Özel mesaj kutusunda bir kaç kişi liste hazırlayıp yürüttürüm @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
Ya bunu sen yapsana işte Allah Allah bitti tartışma bundan sonra tartışanı vururum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.

Benim dediğim şey burdaki listeyle devam edemez. Yeni bir şekilde ayarlanır ama bukez öneri konusu değil.
Özel mesaj kutusunda bir kaç kişi liste hazırlayıp yürüttürüm @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
Efsaneler etkinliğinin ayrı bir etkinlik olması doğru çünkü dediğin gibi şimdi de daha farklı kaos olur. ''Şener Şen de olsun diye oy kullananların etkinliğe katılması yasaklanmalı'' diye ciddi üslupla yazanları gördü bu gözler, eğer öyle olursa bu sefer de onların itirazıyla 600 küsür mesaj 6000 filan olur bu gidişle... @Sherlock @MasacRE

Tamam kalmadı tartışma alın Metin Akpınar'ı ben okum bir şey demem. Ama bu kadar yorulduktan sonra yarışmayı başkasına vermek olmaz vicdanım rahat etmez. Bu akşam 21.00 gibi önerileri kapat yavaştan resimleri seçeriz.
Dur yavaş. Bu yarışma 22 Haziran'da önce başlamayacaktı.
Güzeller ve bunlar millet usandı etkinlikten artı haftaya senin konu ile meşgul olacağım.

Efsaneler etkinliğinin ayrı bir etkinlik olması doğru çünkü dediğin gibi şimdi de daha farklı kaos olur. ''Şener Şen de olsun diye oy kullananların etkinliğe katılması yasaklanmalı'' diye ciddi üslupla yazanları gördü bu gözler, eğer öyle olursa bu sefer de onların itirazıyla 600 küsür mesaj 6000 filan olur bu gidişle... @Sherlock @MasacRE

Ya sanki hiç kaos görmemiş gibi ne tırstınız kardeşim, Şener Şen gibi büyük isimler elenmezler rahat olun biraz. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...