Yok artık FUTURElok 😱
Oha, noluyor lan...
Yok artık FUTURElok 😱
Gelmiş geçmiş en favori erkek oyuncu işte. Bunda tepki verilecek bir durum yok bence.Bu etkinliğe eski ustaların karıştırılması. Onlar ayrı etkinlikte oylanmalı.
Sen ben vermeyiz ama ben tepki verecek sana 10 kişi sayarımGelmiş geçmiş en favori erkek oyuncu işte. Bunda tepki verilecek bir durum yok bence.
Bu öneriniz Dosi hanımı zor durumda bırakır arkadaşlar yapmayın.
Sen ben vermeyiz ama ben tepki verecek sana 10 kişi sayarım
Hayır bu etkinlik ayrı. Bunda gelecek tepkileri kaldıracak gücüm yok artık. Cidden tükendim.Gelmiş geçmiş en favori erkek oyuncu işte. Bunda tepki verilecek bir durum yok bence.
Bu etkinlik hala iptal olmadı mı Dosi hanımHayır bu etkinlik ayrı. Bunda gelecek tepkileri kaldıracak gücüm yok artık. Cidden tükendim.
Biz bu ekip birleştikten sonra kimse bir şey diyemezSen ben vermeyiz ama ben tepki verecek sana 10 kişi sayarım
Biz bu ekip birleştikten sonra kimse bir şey diyemez
Bu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.Bu etkinlik hala iptal olmadı mı Dosi hanım
Ya bunu sen yapsana işte Allah Allah bitti tartışma bundan sonra tartışanı vururumBu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.
Benim dediğim şey burdaki listeyle devam edemez. Yeni bir şekilde ayarlanır ama bukez öneri konusu değil.
Özel mesaj kutusunda bir kaç kişi liste hazırlayıp yürüttürüm @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
Tamam kalmadı tartışma alın Metin Akpınar'ı ben okum bir şey demem. Ama bu kadar yorulduktan sonra yarışmayı başkasına vermek olmaz vicdanım rahat etmez. Bu akşam 21.00 gibi önerileri kapat yavaştan resimleri seçeriz.
Efsaneler etkinliğinin ayrı bir etkinlik olması doğru çünkü dediğin gibi şimdi de daha farklı kaos olur. ''Şener Şen de olsun diye oy kullananların etkinliğe katılması yasaklanmalı'' diye ciddi üslupla yazanları gördü bu gözler, eğer öyle olursa bu sefer de onların itirazıyla 600 küsür mesaj 6000 filan olur bu gidişle... @Sherlock @MasacREBu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.
Benim dediğim şey burdaki listeyle devam edemez. Yeni bir şekilde ayarlanır ama bukez öneri konusu değil.
Özel mesaj kutusunda bir kaç kişi liste hazırlayıp yürüttürüm @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
Ahahahah YAPMA...Kemal Sunal vs. Enes Batur yarı finali... Nasip olur mu be...
Bu etkinliği @Aserat yürütebilir ve yanına birini alarak. Bu rafa kalktı öyle diyelim.
Dur yavaş. Bu yarışma 22 Haziran'da önce başlamayacaktı.Tamam kalmadı tartışma alın Metin Akpınar'ı ben okum bir şey demem. Ama bu kadar yorulduktan sonra yarışmayı başkasına vermek olmaz vicdanım rahat etmez. Bu akşam 21.00 gibi önerileri kapat yavaştan resimleri seçeriz.
Efsaneler etkinliğinin ayrı bir etkinlik olması doğru çünkü dediğin gibi şimdi de daha farklı kaos olur. ''Şener Şen de olsun diye oy kullananların etkinliğe katılması yasaklanmalı'' diye ciddi üslupla yazanları gördü bu gözler, eğer öyle olursa bu sefer de onların itirazıyla 600 küsür mesaj 6000 filan olur bu gidişle... @Sherlock @MasacRE