2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir ama sen niye yarışmayı komple bitiriyorsun ki şurda kaç saat boşuna mı tartıştık? :A
Son söz senin patron sensin sonuçta ister alırsın ister almazsın Metin Akpınar'ı biz sadece fikrimizi savunuyoruz :D
Önümüzdeki hafta forumda oldukça yoğun olacağım ve okadar başım ağrıdı ki gücüm yok oldu. O planladığımız konuda verimli olabilmem için bu etkinliği salmam ve köşeme çekilmem gerekiyor.

Önümüzdeki hafta forumda oldukça yoğun olacağım ve okadar başım ağrıdı ki gücüm yok oldu. O planladığımız konuda verimli olabilmem için bu etkinliği salmam ve köşeme çekilmem gerekiyor.
Ben yardım ederim bu konuda merak etme :A Sen mobille uğraşma biz bölüşürüz fotoları seçeriz.

Son kez bir öneri sunmak istiyorum: yıl şartını kaldır, bu zamana kadar oyunculuk yapmış olanlar arasından en sevdiğimiz/beğendiğimiz oyuncuyu seçelim. Öyle sevdiğimiz bir oyuncuyu dahil edebilmek için uğraşıp durmayalım. Herkesin en başta desteklediği fikir buydu, kimsenin bu fikre itiraz edeceğini sanmıyorum. Bu seneden sonraki senelerde ise ilgili yılı kapsayacak şekilde devam ettirirsin istersen.
Bugün Şerlok beyciğimin ağzından çıkan tek doğru laf bu oldu :A Zaten biz bu zamana kadar forumda gelmiş geçmiş en favori erkek oyuncuyu belirleyen bir etkinlik yapmadık bildiğim kadarıyla. Bence tamamen serbest şekilde bu etkinliği yapalım ve bütün sorunlarımız çözülsün :A @Tolstoyevski @xdragxx @Dosi

Çünkü ortada bana göre büyük bir mantıksızlık vardı ve ben mantıksızlık gördüğüm bir etkinlikte oy kullanmak istemem. Bundan daha doğal ne var, ara ara gerçekten abartmış olabilirim olayın gazıyla ama genel olarak yalnızca tartıştık. Abartılacak boyutlarda olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Burada etkinliği sevmediğimiz bir insan yapıyor olsa hiçbirimiz fikir dahi beyan etmezdik, etkinliği olabilecek en mantıklı şekilde yapabilmen adına tartıştık ki bunu en başta sen istedin zaten.

Son kez bir öneri sunmak istiyorum: yıl şartını kaldır, bu zamana kadar oyunculuk yapmış olanlar arasından en sevdiğimiz/beğendiğimiz oyuncuyu seçelim. Öyle sevdiğimiz bir oyuncuyu dahil edebilmek için uğraşıp durmayalım. Herkesin en başta desteklediği fikir buydu, kimsenin bu fikre itiraz edeceğini sanmıyorum. Bu seneden sonraki senelerde ise ilgili yılı kapsayacak şekilde devam ettirirsin istersen.
Ben yardım ederim bu konuda merak etme :A Sen mobille uğraşma biz bölüşürüz fotoları seçeriz.
Şuan ninem gibi alnıma yazma bağladım ağrı geçsin diye :S

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları etkinliği yapılabilir. Gün içinde aklıma gelen etkinlik oydu. Yüksek ihtimalle Şener Şen ve Kemal Sunal finali olur ama en azından eski oyuncularıda anacak kaliteli bir etkinlik olur.
Orada hiç bir şekilde itiraz gelmez :) @Tolstoyevski @MasacRE

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları etkinliği yapılabilir. Gün içinde aklıma gelen etkinlik oydu. Yüksek ihtimalle Şener Şen ve Kemal Sunal finali olur ama en azından eski oyuncularıda anacak kaliteli bir etkinlik olur.
Evet bu konuda buluştuk Dosi hanım. Bence yapılacak etkinlik bu olsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Kemal Sunal vs Şener Şen finalinde kan çıkar korktum şimdi :A Bir de dosi hanım kızmayın ama öyle bir etkinliğie kalkışırsak 200-250 gibi absürt sayılara ulaşırız bi düşünün :D

• Güldürdün
Bugün Şerlok beyciğimin ağzından çıkan tek doğru laf bu oldu :A Zaten biz bu zamana kadar forumda gelmiş geçmiş en favori erkek oyuncuyu belirleyen bir etkinlik yapmadık bildiğim kadarıyla. Bence tamamen serbest şekilde bu etkinliği yapalım ve bütün sorunlarımız çözülsün :A @Tolstoyevski @xdragxx @Dosi

Onu saatler önce düşünmüştüm.
Bununla karıştırılmamalı ve inan Şener Şen'e tepki verenler bu etkinlikle karışmasınada tepki verir. O daha büyük bir kaos

Kemal Sunal vs Şener Şen finalinde kan çıkar korktum şimdi :A Bir de dosi hanım kızmayın ama öyle bir etkinliğie kalkışırsak 200-250 gibi absürt sayılara ulaşırız bi düşünün :D
Onu saatler önce düşünmüştüm.
Bununla karıştırılmamalı ve inan Şener Şen'e tepki verenler bu etkinlikle karışmasınada tepki verir. O daha büyük bir kaos

Herkesin belli bir öneri hakkı olacak, kişi başı 3 hak falan gibi. :A

Gelmiş geçmiş en iyi yapmayalım bence :A Benim önerim 2000 öncesi ve sonrası diye 2 farklı etkinlik yapılması?

maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

O etkinliği ayrı olarak mı yapmayı düşünüyorsun peki yoksa buna mı eklemeyi? Her iki türlü ben de sonuna dek katılıyorum, desteklerim.

• Beğendim
İlk önerilenleri alıp ilk 50 yi kabul edip kapatırız.

Gelmiş geçmiş en iyi yapmayalım bence :A Benim önerim 2000 öncesi ve sonrası diye 2 farklı etkinlik yapılması?
Buna katılmıyorum işte, forumu etkinliklere boğmak hem de çok fazla oy kullanmak ve de ''gelmiş geçmiş'' tanımına ayıp olur. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...