2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıksız bulduğum noktaları ve fikrimi söyledim diye trip mi atmış oluyorum? Üstelik bunu yapmamızı @Dosi istedi. Yani gerçekten böyle düşünüyorsanız ve bu yüzden etkinliği iptal ediyorsanız cidden yapabileceğim bir şey yok. :)
Yoo ortak noktaya varılamadı ve @Dosi de sıkıldı bu muhabbetten, soğudu ve vazgeçti etkinliği yapmaktan.

• Beğendim
Reactions: Sherlock and Dosi
Son kez diyorum bir konuda ortak noktaya varılamıyorsa bu tarz etkinliklerde olmaması daha sağlıklıdır ama sizin bileceğiniz iş tabii ki.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Son kez diyorum bir konuda ortak noktaya varılamıyorsa bu tarz etkinliklerde olmaması daha sağlıklıdır ama sizin bileceğiniz iş tabii ki.
O yüzden vazgeçtim.
Ortak yol bulamadık.
Sizleride yorduğum için kusura bakmayın.
Ben pazartesiye kadar dinlensem iyi olacak. Pazar gecesi güzellerin 3. turuna yoğunlaşacağım ve o planladığımız konu

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
O yüzden vazgeçtim.
Ortak yol bulamadık.
Sizleride yorduğum için kusura bakmayın.
Ben pazartesiye kadar dinlensem iyi olacak. Pazar gecesi güzellerin 3. turuna yoğunlaşacağım ve o planladığımız konu
Ben Metin Akpınar için dedim :A
Bu etkinlik yapılacak yoksa ciddiyim giderim şakam yok.

• Olmamış
Bence kimse suçlu değil. :A @Dosi hanım önerilerinizi sunun dedi, bütün medeni insanlar ve kavimler gibi önerilerimizi çarpıştırdık. :A
Sen beni defalarca sorguladın, yok kural sonradan konulmaz yok falan filan. Bu konunun amacı zaten kuralları anket başlatılmadan belirlemek. Nasıl bir yol çizeceğime hep birlikte karar vermemiz.
Geçen @Tolstoyevski bugün @MasacRE ve onun sonucunda @xdragxx ve en büyük tepkiyi veren senin ve oy kullanmayacağım diye çıkışın beni vazgeçirdi. Sevdiğim insanlar memnun olmuyorsa ve yürüteceğim etkinliğe katılmayacaksa hiç bir anlamı kalmıyor yürütmenin.

Ben Metin Akpınar için dedim :A
Bu etkinlik yapılacak yoksa ciddiyim giderim şakam yok.
Sevmiyorum bu tarz tehditleri.
Temmuz ayında aktifliğimi azaltmaktan söz ediyordum, erkene alırım bende. Zaten yaz ayları foruma takılan biri değildim. Bu sene de olur öyle bu gidişle.

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Sevmiyorum bu tarz tehditleri.
Temmuz ayında aktifliğimi azaltmaktan söz ediyordum, erkene alırım bende. Zaten yaz ayları foruma takılan biri değildim. Bu sene de olur öyle bu gidişle.
Aaaa sinirleniyorum artık he :A Aktiflik azaltmak başka gitmek başka. Yapacak çok şey var daha böyle bir sebepten darılıp etkinlik iptal etmek olmaz sori.

Sen beni defalarca sorguladın, yok kural sonradan konulmaz yok falan filan. Bu konunun amacı zaten kuralları anket başlatılmadan belirlemek. Nasıl bir yol çizeceğime hep birlikte karar vermemiz.
Geçen @Tolstoyevski bugün @MasacRE ve onun sonucunda @xdragxx ve en büyük tepkiyi veren senin ve oy kullanmayacağım diye çıkışın beni vazgeçirdi. Sevdiğim insanlar memnun olmuyorsa ve yürüteceğim etkinliğe katılmayacaksa hiç bir anlamı kalmıyor yürütmenin.
Yapma böyle... Biz de etkinliğine değer vermesek inan ki tartışamaların içinde koasta olmazdık ki? Böyle böyle şekil verilmiş oldu. İlla ki bu tür anlaşmazlıklar olacak, arkadaşlığın ve hayatın getirisi. Ama bunları konuda bırakalım ve kendimize gelip mesele bile olmayan bu durumu kapatalım. Ama pes edersen yani vazgeçersen bu mesele olur işte ve kendine de haksızlık yapmış olursun, bize de...

Aaaa sinirleniyorum artık he :A Aktiflik azaltmak başka gitmek başka. Yapacak çok şey var daha böyle bir sebepten darılıp etkinlik iptal etmek olmaz sori.
Senin yaptığın daha kötü. Böyle bir sebepten forumu bırakmak daha kötü birşey değil mi?

Senin yaptığın daha kötü. Böyle bir sebepten forumu bırakmak daha kötü birşey değil mi?
Olabilir ama sen niye yarışmayı komple bitiriyorsun ki şurda kaç saat boşuna mı tartıştık? :A
Son söz senin patron sensin sonuçta ister alırsın ister almazsın Metin Akpınar'ı biz sadece fikrimizi savunuyoruz :D

• Beğendim
Yapma böyle... Biz de etkinliğine değer vermesek inan ki tartışamaların içinde koasta olmazdık ki? Böyle böyle şekil verilmiş oldu. İlla ki bu tür anlaşmazlıklar olacak, arkadaşlığın ve hayatın getirisi. Ama bunları konuda bırakalım ve kendimize gelip mesele bile olmayan bu durumu kapatalım. Ama pes edersen yani vazgeçersen bu mesele olur işte ve kendine de haksızlık yapmış olursun, bize de...
Bir sonuca varılmadığı için yürütülmesi mantıksız ve çok büyük tepkiler geldi. İster istemez bu insanın hevesini kırıyor :)

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski

Çünkü ortada bana göre büyük bir mantıksızlık vardı ve ben mantıksızlık gördüğüm bir etkinlikte oy kullanmak istemem. Bundan daha doğal ne var, ara ara gerçekten abartmış olabilirim olayın gazıyla ama genel olarak yalnızca tartıştık. Abartılacak boyutlarda olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Burada etkinliği sevmediğimiz bir insan yapıyor olsa hiçbirimiz fikir dahi beyan etmezdik, etkinliği olabilecek en mantıklı şekilde yapabilmen adına tartıştık ki bunu en başta sen istedin zaten.

Son kez bir öneri sunmak istiyorum: yıl şartını kaldır, bu zamana kadar oyunculuk yapmış olanlar arasından en sevdiğimiz/beğendiğimiz oyuncuyu seçelim. Öyle sevdiğimiz bir oyuncuyu dahil edebilmek için uğraşıp durmayalım. Herkesin en başta desteklediği fikir buydu, kimsenin bu fikre itiraz edeceğini sanmıyorum. Bu seneden sonraki senelerde ise ilgili yılı kapsayacak şekilde devam ettirirsin istersen.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Bir sonuca varılmadığı için yürütülmesi mantıksız ve çok büyük tepkiler geldi. İster istemez bu insanın hevesini kırıyor :)
Ya kalabalığın olduğu yerde fikir ayrılıklarının olması kadar doğal bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...