O bana uyar zaten, ben o şekilde yapılmayacak dendiği için ona göre öneri sunuyorum. Gelmiş geçmiş en iyi erkek oyuncu bana göre gayet uygundurİşte diyorum ki o zaman yıl şartı kalksın Kemal Sunal’ı falan da alın...
O bana uyar zaten, ben o şekilde yapılmayacak dendiği için ona göre öneri sunuyorum. Gelmiş geçmiş en iyi erkek oyuncu bana göre gayet uygundurİşte diyorum ki o zaman yıl şartı kalksın Kemal Sunal’ı falan da alın...
O daha da büyük saçmalık açıkçası. Madem belli bir yıl aralığını alıyorsun o yıl aralığında oynadığı işlerdeki performansına bakacaksın. Haluk Bilginer 2019'da bir işte oynayıp burada aday gösteriliyorsa o oynadığı işteki performansını göz önüne alırsın. Yoksa eski işlerini ve genel performansını önemsersek ohoo kimse Haluk Bilginer'i geçemez ki o zaman...
O zaman Nuh Tepesi'ni izlemediyseniz Haluk Bilginer'i oylamayacaksınız...Tam olarak bu...
Etkinlik konularında misal müzik @Bully liste oluşturdu biz oyladık.Kuralları burada konuşa konuşa net olarak belirliyoruz. @Dosi en baştan nasıl bilsin tam olarak neyi kapsayacağını. Konuştukça yeni öneriler geldikçe farklı sorunlar çıkıyor ortaya sonuçta.
Öyle zaten. Ben izlemediğim işlerdeki hiç bir şeyi oylamıyorum forumdaki anketlerde... Tabi herkes benim gibi olamaz o bambaşka bir şey...O zaman Nuh Tepesi'ni izlemediyseniz Haluk Bilginer'i oylamayacaksınız...
O zaman Nuh Tepesi'ni izlemediyseniz Haluk Bilginer'i oylamayacaksınız...
Ben diyeceğimi daha önce demiştim. Sevdiğimiz ve önemsediğimiz için eleştiriyoruz. Sevmediğim birinin projesi olsa bu kadar dil dökmem herhalde.Etkinlik konularında misal müzik @Bully liste oluşturdu biz oyladık.
@mesmeso61 liste oluşturdu biz oyladık.
@Aserat dizilerde liste oluşturuyor oyluyoruz.
Ben tecrübesizim o konuda ve niye şu yok niye bu yok gibi lafların önüne geçmek için ve işin sonunda herkes memnun olsun diye herzaman üyelerin önerileriyle liste hazırlıyorum (En Favori Güzel, En Özlenilen Dizi, En Favori Güzel Uluslararası)
kurallar ve içerik önerilere göre şekilleniyor.
Yemin ederim pişman ettiriniz.
yöneticiler uğraşmaya devam etsin ozaman etkinliklerle. Benim neyime. Ne diye telefonla kendimi yoruyorum ki.
En Favori Güzel'i tamamlayıp köşeme çekilirim
@Sherlock @xdragxx @Tolstoyevski
isteyen devam ettirebilir bu etkinliği.
hata tamamiyle benim.
Bu anket tam öyle değildi zaten de karıştı ortalıkÖyle zaten. Ben izlemediğim işlerdeki hiç bir şeyi oylamıyorum forumdaki anketlerde... Tabi herkes benim gibi olamaz o bambaşka bir şey...
Bu konuşmalar olmasaydı bal gibi de gidip oylayacaktın Haluk Bilginer'i, yeme bizi şimdi...Evet...
Tamam Sherlock bey. Elime yüzüme bulaştırdım. Benim hatam. Unutun herşeyi.
İsteyen devralsın.
Yürütmeyeceğim ve net kararım
Etkinlik konularında misal müzik @Bully liste oluşturdu biz oyladık.
Ben tecrübesizim o konuda ve niye şu yok niye bu yok gibi lafların önüne geçmek için ve işin sonunda herkes memnun olsun diye herzaman üyelerin önerileriyle liste hazırlıyorum (En Favori Güzel, En Özlenilen Dizi, En Favori Güzel Uluslararası)
yöneticiler uğraşmaya devam etsin ozaman etkinliklerle. Benim neyime. Ne diye telefonla kendimi yoruyorum ki.
hata tamamiyle benim.
Bilemiyorum artık bu anket nasıldı veya değildi, çok incelemedim zaten yerliler olduğu için.Bu anket tam öyle değildi zaten de karıştı ortalıkNeyse pişman ettirdik Dosi hanımı. İptal oldu etkinlik memnun musun Hainlok... @Sherlock
Sen eleştirsende oylamada destek olacağını belirttin.Ben diyeceğimi daha önce demiştim. Sevdiğimiz ve önemsediğimiz için eleştiriyoruz. Sevmediğim birinin projesi olsa bu kadar dil dökmem herhalde.
Bu anket tam öyle değildi zaten de karıştı ortalıkNeyse pişman ettirdik Dosi hanımı. İptal oldu etkinlik memnun musun Hainlok... @Sherlock
Bu konuşmalar olmasaydı bal gibi de gidip oylayacaktın Haluk Bilginer'i, yeme bizi şimdi...
Şener Şen meselesi yüzünden ben de başını ağrıttım biliyorsun ama @xdragxx 'in da dediği gibi, etkinliğine bu kadar değer vermesek uğraşmaz, ciddiye almazdık. O yüzden bu tür eleştiri ve tatlı tartışmalar işin tadı tuzu ve etkinliğin şekillenmesine vesile oluyor. Bence ani karar vermeden önce tamamen sakin ol ve bir süre kafanı dinle en olmadı fakat başladığın işe pes etme, Mikasa bunu yapmazdı sen de yapma...Etkinlik konularında misal müzik @Bully liste oluşturdu biz oyladık.
hata tamamiyle benim.
O sana değil Masacre'ye kızgın şu anda boşverSen eleştirsende oylamada destek olacağını belirttin.
Sherlock'un tavrı beni üzdü
Ya neyse kapat konuyu. Şu konu için yaptığın tavra bak. Boşver istemiyorum tamam vazgeçtim.Metin Akpınar'ı Kafalar Karışık filminden dolayı alalım ama oradaki performansına göre oylamayalım. Şu cümlenin bana mantıklı olduğunu kanıtlayamayacağını biliyorsun, Hainlok falan saçmalıyorsun yine...
ben oy falan da kullanmıyorum. Kolay gelsin.@Dosi
Şu kısım ve sonrası bana yettiO sana değil Masacre'ye kızgın şu anda boşver
Sen eleştirsende oylamada destek olacağını belirttin.
Sherlock'un tavrı beni üzdü
Ya neyse kapat konuyu. Şu konu için yaptığın tavra bak. Boşver istemiyorum tamam vazgeçtim.
1 saattir trip atan birisiyle başka türlü konuşulmuyor, yapacak bir şey yok. Neyse iptal olsun ya, zaten heves mi kaldı. Boşver saal gitsin.Bakın ikinize birden söylüyorum, burada üzülecek veya etkinliğin iptal edilmesini gerektirecek bir şey yok. Fikirlerimizi söylüyoruz ve tartışıyoruz. Bana Triplok diyorsunuz anlaşamayınca kendiniz trip atıyorsunuz.
Seninki başka boyut oldu.Bakın ikinize birden söylüyorum, burada üzülecek veya etkinliğin iptal edilmesini gerektirecek bir şey yok. Fikirlerimizi söylüyoruz ve tartışıyoruz. Bana Triplok diyorsunuz anlaşamayınca kendiniz trip atıyorsunuz.
1 saattir trip atan birisiyle başka türlü konuşulmuyor, yapacak bir şey yok. Neyse iptal olsun ya, zaten heves mi kaldı. Boşver saal gitsin.
Seninki başka boyut oldu.
Ben işin içinden çıkamayacağım o yüzden pes ettim. Olay bu
Beni aşan durumlarmış bunlar, onu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?