2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte diyorum ki o zaman yıl şartı kalksın Kemal Sunal’ı falan da alın...
O bana uyar zaten, ben o şekilde yapılmayacak dendiği için ona göre öneri sunuyorum. Gelmiş geçmiş en iyi erkek oyuncu bana göre gayet uygundur :A

O daha da büyük saçmalık açıkçası. Madem belli bir yıl aralığını alıyorsun o yıl aralığında oynadığı işlerdeki performansına bakacaksın. Haluk Bilginer 2019'da bir işte oynayıp burada aday gösteriliyorsa o oynadığı işteki performansını göz önüne alırsın. Yoksa eski işlerini ve genel performansını önemsersek ohoo kimse Haluk Bilginer'i geçemez ki o zaman... :A
O zaman Nuh Tepesi'ni izlemediyseniz Haluk Bilginer'i oylamayacaksınız... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kuralları burada konuşa konuşa net olarak belirliyoruz. @Dosi en baştan nasıl bilsin tam olarak neyi kapsayacağını. Konuştukça yeni öneriler geldikçe farklı sorunlar çıkıyor ortaya sonuçta.
Etkinlik konularında misal müzik @Bully liste oluşturdu biz oyladık.
@mesmeso61 liste oluşturdu biz oyladık.
@Aserat dizilerde liste oluşturuyor oyluyoruz.

Ben tecrübesizim o konuda ve niye şu yok niye bu yok gibi lafların önüne geçmek için ve işin sonunda herkes memnun olsun diye herzaman üyelerin önerileriyle liste hazırlıyorum (En Favori Güzel, En Özlenilen Dizi, En Favori Güzel Uluslararası)
kurallar ve içerik önerilere göre şekilleniyor.
Yemin ederim pişman ettiriniz.
yöneticiler uğraşmaya devam etsin ozaman etkinliklerle. Benim neyime. Ne diye telefonla kendimi yoruyorum ki.
En Favori Güzel'i tamamlayıp köşeme çekilirim :)

@Sherlock @xdragxx @Tolstoyevski
isteyen devam ettirebilir bu etkinliği.
hata tamamiyle benim.

Ben tecrübesizim o konuda ve niye şu yok niye bu yok gibi lafların önüne geçmek için ve işin sonunda herkes memnun olsun diye herzaman üyelerin önerileriyle liste hazırlıyorum (En Favori Güzel, En Özlenilen Dizi, En Favori Güzel Uluslararası)
yöneticiler uğraşmaya devam etsin ozaman etkinliklerle. Benim neyime. Ne diye telefonla kendimi yoruyorum ki.

hata tamamiyle benim.
Ben diyeceğimi daha önce demiştim. Sevdiğimiz ve önemsediğimiz için eleştiriyoruz. Sevmediğim birinin projesi olsa bu kadar dil dökmem herhalde.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Öyle zaten. Ben izlemediğim işlerdeki hiç bir şeyi oylamıyorum forumdaki anketlerde... Tabi herkes benim gibi olamaz o bambaşka bir şey... :A
Bu anket tam öyle değildi zaten de karıştı ortalık :A Neyse pişman ettirdik Dosi hanımı. İptal oldu etkinlik memnun musun Hainlok... @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tamam Sherlock bey. Elime yüzüme bulaştırdım. Benim hatam. Unutun herşeyi.
İsteyen devralsın.
Yürütmeyeceğim ve net kararım :)

hata tamamiyle benim.

Sen önerilere açığım dediğin için ben de fikrimi ve rahatsız olduğum noktaları söyledim, bundan rahatsız olduğun için etkinliği devam ettirmeme kararı aldıysan yapabileceğim bir şey yok açıkçası.

Bu anket tam öyle değildi zaten de karıştı ortalık :A Neyse pişman ettirdik Dosi hanımı. İptal oldu etkinlik memnun musun Hainlok... @Sherlock
Bilemiyorum artık bu anket nasıldı veya değildi, çok incelemedim zaten yerliler olduğu için. :A Ama gereksiz uzadığını biliyorum bu mevzunun o net. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben diyeceğimi daha önce demiştim. Sevdiğimiz ve önemsediğimiz için eleştiriyoruz. Sevmediğim birinin projesi olsa bu kadar dil dökmem herhalde.
Sen eleştirsende oylamada destek olacağını belirttin.
Sherlock'un tavrı beni üzdü

Bu konuşmalar olmasaydı bal gibi de gidip oylayacaktın Haluk Bilginer'i, yeme bizi şimdi...

Metin Akpınar'ı Kafalar Karışık filminden dolayı alalım ama oradaki performansına göre oylamayalım. Şu cümlenin bana mantıklı olduğunu kanıtlayamayacağını biliyorsun, Hainlok falan saçmalıyorsun yine...

hata tamamiyle benim.
Şener Şen meselesi yüzünden ben de başını ağrıttım biliyorsun ama @xdragxx 'in da dediği gibi, etkinliğine bu kadar değer vermesek uğraşmaz, ciddiye almazdık. O yüzden bu tür eleştiri ve tatlı tartışmalar işin tadı tuzu ve etkinliğin şekillenmesine vesile oluyor. Bence ani karar vermeden önce tamamen sakin ol ve bir süre kafanı dinle en olmadı fakat başladığın işe pes etme, Mikasa bunu yapmazdı sen de yapma...

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Metin Akpınar'ı Kafalar Karışık filminden dolayı alalım ama oradaki performansına göre oylamayalım. Şu cümlenin bana mantıklı olduğunu kanıtlayamayacağını biliyorsun, Hainlok falan saçmalıyorsun yine...
Ya neyse kapat konuyu. Şu konu için yaptığın tavra bak. Boşver istemiyorum tamam vazgeçtim.

Sen eleştirsende oylamada destek olacağını belirttin.
Sherlock'un tavrı beni üzdü
Ya neyse kapat konuyu. Şu konu için yaptığın tavra bak. Boşver istemiyorum tamam vazgeçtim.

Bakın ikinize birden söylüyorum, burada üzülecek veya etkinliğin iptal edilmesini gerektirecek bir şey yok. Fikirlerimizi söylüyoruz ve tartışıyoruz. Bana Triplok diyorsunuz anlaşamayınca kendiniz trip atıyorsunuz.

Bakın ikinize birden söylüyorum, burada üzülecek veya etkinliğin iptal edilmesini gerektirecek bir şey yok. Fikirlerimizi söylüyoruz ve tartışıyoruz. Bana Triplok diyorsunuz anlaşamayınca kendiniz trip atıyorsunuz.
1 saattir trip atan birisiyle başka türlü konuşulmuyor, yapacak bir şey yok. Neyse iptal olsun ya, zaten heves mi kaldı. Boşver saal gitsin.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Seninki başka boyut oldu.
Ben işin içinden çıkamayacağım o yüzden pes ettim. Olay bu :)
Beni aşan durumlarmış bunlar, onu anladım.

1 saattir trip atan birisiyle başka türlü konuşulmuyor, yapacak bir şey yok. Neyse iptal olsun ya, zaten heves mi kaldı. Boşver saal gitsin.
Seninki başka boyut oldu.
Ben işin içinden çıkamayacağım o yüzden pes ettim. Olay bu :)
Beni aşan durumlarmış bunlar, onu anladım.

Mantıksız bulduğum noktaları ve fikrimi söyledim diye trip mi atmış oluyorum? Üstelik bunu yapmamızı @Dosi istedi. Yani gerçekten böyle düşünüyorsanız ve bu yüzden etkinliği iptal ediyorsanız cidden yapabileceğim bir şey yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...