2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kesinlike katılıyorum... Mikasa oraya geri gelmeli, kocaman bir "D" harfi görmek istemiyorum ortağım @Dosi hanımın profiline baktıkça.

Reactions: Tolstoyevski
Normalde şeker gibi adamım ama işin ucunda oyun falan olunca çok çirkefleşiyorum

Metin Akpınar'ın filmi 2019'da da vizyonda olduğu için kabul edilebilir. Vizyona giriş yılı 2018 olabilir ama 2019'da gösterimde sonuçta.

Barış Falay'ı çok severim, ben de isterdim yarışmasını. Ama etkinlik başlamadan önceki projeler kabul edilmelidir. 2020'de kesin olarak bir dizide oynayacak olsa bile, dizi etkinlikten sonra başlayacağı için listede olmamalı bence Barış Falay.

Reactions: MasacRE and Dosi
Sen ve @MasacRE hariç herkes karşı çıktı :S
Benim mantığımda aynı senin gibi ama çoğunluk istemiyor

Reactions: MasacRE and Bully
Ben bu tarz şeylerde MUTLAK çoğunluğun sağlanması gerektiğini düşünüyorum öyle bir isim vereceksin ki kimsenin itiraz etmeye hakkı olmayacak.
Şener Şen mesela benim mantığıma göre alınması lazımdı ama forum yarıya bölündü o zaman almayacaksın doğru karar aynı şey Metin Akpınar için de geçerli almamak doğru olacaktır ama alınırsa da bu saatten sonra gıkım çıkmaz.
Bu arada sizi sevmesem @Dosi hanım Enes Batur, Reynmen, Atakan Özyurt, Fatih Yasin, Bilal Hancı önerilerini ciddi ciddi verirdim ve yarışmanın kalitesine zarar verdim ama o önerilerimi ciddiye almayın fikrimin doğruluğunu savunmak için çirkefleşme modumu açmıştım o sırada

Reactions: Dosi

Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...