15 sayfa olmasından belli.Biz burada ne kaoslar yaşadık bugün
Ne gündü be diyorum
Ama bana etiket yoktu diye okuyamadım.
Neyse oylamaları bekliyorum. Ama bazı seçimler çok komik, hangi kafayla seçilmiş.
15 sayfa olmasından belli.Biz burada ne kaoslar yaşadık bugün
Ne gündü be diyorum
Şener Şen ustayı ankete sunup sildik.15 sayfa olmasından belli.
Ama bana etiket yoktu diye okuyamadım.
Neyse oylamaları bekliyorum. Ama bazı seçimler çok komik, hangi kafayla seçilmiş.
Benim ne üzerine seçtiğim belli.Şener Şen ustayı ankete sunup sildik.
Acaba hangileri komik geldi 😱
Kiminiz yakışıklılık için seçti. Kiminizde yetenek için
Ozaman diğer kısma saçma demişsindirBenim ne üzerine seçtiğim belli.
Kız konu çok karışık ne bakımdan favorilerimizi sıralıcaz
Neresi karışık? En yetenekli oyuncuyu arıyoruzKız konu çok karışık ne bakımdan favorilerimizi sıralıcaz
Farklı alanlarda yetenekleri var hepsinin sonuçtaNeresi karışık? En yetenekli oyuncuyu arıyoruz
Ee artık oylarken o kısmı düşünmek sizin işinizFarklı alanlarda yetenekleri var hepsinin sonuçta
O zaman :Ee artık oylarken o kısmı düşünmek sizin işiniz
Çoğu var zaten listede. Olmayan 5 tanesini alırımO zaman :
Halir ergenç
Emre kınay
Erdal beşikçioğlu
Okan yalabık
Timuçin Esen
Tolga sarıtaş
Aras bulut iynemli
Burak deniz
Buğra gülsoy
Kıvanç tatlıtuğ
Haluk bilginer
Şener şen
Uğur Yücel
Metin Akpınar
Selçuk Yöntem
3 farklı düşünceyle 3 sıralama yaptım
Onu en son süzgeçten geçireceğiz ama şuan listedekiler düzgün olması gerek. Önerilerin hepsi eklenmedi daha. Sakin kafa ile halledeceğim o kısmı.@Dosi buradan yanıtlayayımAktif olup olmama konusunda bir kaos oluşmuş burada, onu dedim benŞimdi sadece 2019-2020 senesinde dizi veya filmde oynayanlar oylanacak değil mi, son sonuç buYazılanların hepsi kontrol edildi mi, hepsi oynamış mı acaba bir yerlerde
Şener Şen'i ben de isterdim vallaOnu en son süzgeçten geçireceğiz ama şuan listedekiler düzgün olması gerek. Önerilerin hepsi eklenmedi daha. Sakin kafa ile halledeceğim o kısmı.
aslında tüm olay Şener Şen'in eklenmemesinden kaynaklandı. @Tolstoyevski kaos yarattı
Teşekkür ederimKenan İmirzalıoğlu
Kıvanç Tatlıtuğ
Alp Navruz
Burak özçivit
Akın Akınözü
@Dosi buradan yanıtlayayımAktif olup olmama konusunda bir kaos oluşmuş burada, onu dedim benŞimdi sadece 2019-2020 senesinde dizi veya filmde oynayanlar oylanacak değil mi, son sonuç buYazılanların hepsi kontrol edildi mi, hepsi oynamış mı acaba bir yerlerde
Yok bu sefer ben kontrol etmeyeceğim Şerlok beyciğim, sadece sorayım dedimUtku beyciğime bak, kalite kontrolcü gibi etkinlik denetliyor.Her türlü hata, eksik, gedik bulunur...
Yok bu sefer ben kontrol etmeyeceğim Şerlok beyciğim, sadece sorayım dedimBir ihtiyaç olursa el atarız tabi ama bana kalmaz herhalde o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?