2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil Ergün 28 Şubat 2020 ACI KİRAZ

Mehmet Aslantuğ 8 Mart 2018 DİRENİŞ KARATAY

Erdal Besikçioglu

Aras Bulut Iynemli

Ediz Hun 2018 Yılında Arif V 216

Üşenmedim tek tek araştırdım..

Bu arada Şener Şen olayına EVET dedim ama 2 yıl şartı varsa .... Kasım 2017 den kaynaklı kriterlere uymuyor.

Ama Yoksa Şener Şen siz bir listede düşünemedim.

@Dosi

Reactions: Dosi
Başlığa bile 2020 etiketi vurdum en başında. En Özlenilen Dizi gibi tüm zamanların en iyi oyuncusu olarak olsaydı bu etkinlik bu 2020 etiketi olmazdı @bazinga

Konunun en başında son seneler belirtilmişti ama kurallar netleşince ben de kabullendim, yapacak bir şey yok öyleyse. Şener Şen olmadıysa Haluk Bilginer en azından kalemiz olur, bir nebze teselli olur. Üzüldüm ve gereksiz bir kaosa neden oldum, halk da hayır yönünde ağırlık verdiğine göre konu kapanmıştır.. :/ (robert.deniro) @Sherlock @xdragxx

Reactions: Dosi and Sherlock
Son 2 yıl değil de son 3 yıl kuralı olsun en iyisi. Böylece bir kaç istenilen isim daha dahil edilir ve herkes memnun kalmış olur.
@Dosi

Bu mesajda neden emoji yok...
Yoruldum. Zaten aktifliğimi azaltma düşüncem vardı temmuzda ve profilimde de belirttiğim gibi bu anketin sözünü verdim diye yarım kalmasın diye erkene almıştım.
Benim hatam

Reactions: Sherlock
Yoruldum. Zaten aktifliğimi azaltma düşüncem vardı temmuzda ve profilimde de belirttiğim gibi bu anketin sözünü verdim diye yarım kalmasın diye erkene almıştım.
Benim hatam

Hatalık bir şey yok ya, konuşuyoruz sadece ve etkinliği en uygun forma sokmaya çalışıyoruz. Tabii ki son karar senin ama hatalık bir durum yok ortada bence.

Uzatılacak bir konu değil. Ucu açık olduğu için birkaç öneri oldu sadece. Mesela en favori güzel yarışmasında da Kate Upton dedim sonrasında mankenleri ayrı açacaz o daha çok mankene yakın dediniz ok dedim. Bu tür tartışmalar her etkinlikte olabilir son 2 sene kuralı kesinse yapacak bir şey yok.

Reactions: Sherlock
Genelde çok nadir kaosa neden olurum ve bu kez öyle oldu, o yüzden şahsım adına özür dilerim, evet son 2 seneye göre olunca Şener Şen'in olmaması doğal. En yetenekli denilince bir an haliyle Şener Şen'in olmamasına üzülmüştüm ama son 2 sene kuralı nedeniyle konu kapanmıştır bence de. ☺ @Dosi @Sherlock

Reactions: Dosi and Sherlock
Ahmet Kural
Kıvanç Tatlıtuğ
Uraz Kaygılaroğlu
Buğra Gülsoy
Cem Yiğit Üzümoğlu

Ya bunu her sene yapacaksak eğer 2019-2020 sezonunu oylamamız gerekiyor o zaman da.
En mantıklısı.
Başlık ve konuya tekrar bakın.
Zaten önerilenler bu zaman diliminde ki isimler.
Artık araya yanlışlıkla karışanda olursa üzgünüm.
@Aserat bana yardımcı olacaktı. Aktif oyuncu listesine o benden daha iyi hakimdir. 2 hafta sonra başlatacağız zaten. Gerekli araştırmalalar yapılır.
@bazinga anketi yok edebilirsin

Son 2 yıl değil de son 3 yıl kuralı olsun en iyisi. Böylece bir kaç istenilen isim daha dahil edilir ve herkes memnun kalmış olur.
@Dosi
2019/2020 sezonu olarak kararlaştırdık. Bu şekilde kargaşanın da önüne geçeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...