- Reaksiyon puanı
- 115,744
- Puanı
- 1,060
Cumaları içmiyor muydun genelde. Neden dün yerini süt aldı?Viski diyordum ya geçmişte
Cumaları içmiyor muydun genelde. Neden dün yerini süt aldı?Viski diyordum ya geçmişte
Cumartesileriydi Kalsiyum için süt de içmek gerek kutlamada süt tercih ettim her şey sağlık içinCumaları içmiyor muydun genelde. Neden dün yerini süt aldı?
Ha bu gece günü yani. Yarasın ne diyelimCumartesileriydi Kalsiyum için süt de içmek gerek kutlamada süt tercih ettim her şey sağlık için
İçip içmediğimle alakalı bir beyanatta bulunmadımHa bu gece günü yani. Yarasın ne diyelim
Çıkamazsa kahrolursun.@Polat Şaşmaz Nogger hayranı olduğunu yazmıştı konuya, hatırlatma yapmış olayım
Nogger’a oy vermedim ama Nogger çıksın yarı finale
Sen hele bir gelecek tur oy verme
Ekmek arası dondurmaNogger çok yemiyom ki ya Magnum Double karşısında Nogger’a veririm, diğerleri zor
İyiNot ettim seni not ettim @The_Erinch
Öteki süt değil mi?Cumartesileriydi Kalsiyum için süt de içmek gerek kutlamada süt tercih ettim her şey sağlık için
Nogger böyle sahilde tadımlık bir dondurma...
Herkes anlamaz..... Bilmezzzzz
Elin Gavur ellerinde gezmekten Magnum diye ölecek @Bully 🤣🤣🤣🤣🤣 Bakk utan şu İsviçre Baş Konsolosundan 😂😁
@Yakamoz-Asi Viski ile deneyeceğim deyip @RüzgarGülü ters köşe yapıp magnuma oy vermiş galiba.. Gülünü koparalım 😁😁😁😁😁😁😁
@Dosi @12.Adam
dişim sızladı korrççç hazzı ciddiye al
beni görünce kediye döndü artık sütü tercih ediyorCumaları içmiyor muydun genelde. Neden dün yerini süt aldı?
Sen kazanan konusu açılınca kaçtın forumdan geç bu işleridişim sızladı korrççç hazzı ciddiye al
------
oylamada magnum classic tabiiki nogger denemedim demiştim zaten
------
beni görünce kediye döndü artık sütü tercih ediyor
napiyim birde halaymı çekeyim sen git kötü kötü insanları birinci ilan et bende gelip kendi düğünümmüşçesine oynayayım? yok öyle yağma isveçli kötü kalpli süper şeySen kazanan konusu açılınca kaçtın forumdan geç bu işleri
Classic önde duruyor@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü Burası alev alevvvvv....
Ben zaten magnuma oy verdim çok yedim Magnum ama reklamdaki kadın kadar isirinca ses cikartamadimNogger böyle sahilde tadımlık bir dondurma...
Herkes anlamaz..... Bilmezzzzz
Elin Gavur ellerinde gezmekten Magnum diye ölecek @Bully 🤣🤣🤣🤣🤣 Bakk utan şu İsviçre Baş Konsolosundan 😂😁
@Yakamoz-Asi Viski ile deneyeceğim deyip @RüzgarGülü ters köşe yapıp magnuma oy vermiş galiba.. Gülünü koparalım 😁😁😁😁😁😁😁
@Dosi @12.Adam
Yapma yakamoz dayı başka konuda anlaşırız bir dondurma yalamadik diye silme biziDüṣtün gözümden @RüzgarGülü
Classic önde duruyor
------
Ben zaten magnuma oy verdim çok yedim Magnum ama reklamdaki kadın kadar isirinca ses cikartamadim
------
Yapma yakamoz dayı başka konuda anlaşırız bir dondurma yalamadik diye silme bizi
Haz için yaşıyoruz zaten başka amacımız kalmadıdişim sızladı korrççç hazzı ciddiye al
------
oylamada magnum classic tabiiki nogger denemedim demiştim zaten
------
beni görünce kediye döndü artık sütü tercih ediyor
Isıran var mı ?Classic önde duruyor
------
Ben zaten magnuma oy verdim çok yedim Magnum ama reklamdaki kadın kadar isirinca ses cikartamadim
------
Yapma yakamoz dayı başka konuda anlaşırız bir dondurma yalamadik diye silme bizi
Hormonların gene tavan yapmış.Bir Noggera adam harcamam ben reklamdaki kadın dedin bak akan sular durdu.
Ne çeşit bir haz ?Haz için yaşıyoruz zaten başka amacımız kalmadı
Her çeşit haz. Haz ne farkeder yaşam amacı buIsıran var mı ?
Hormonların gene tavan yapmış.
Ne çeşit bir haz ?
aynen onu çıkarsan hayatın hiç bir anlamı kalmaz öyle ot gibi kalırızHaz için yaşıyoruz zaten başka amacımız kalmadı