- Reaksiyon puanı
- 115,744
- Puanı
- 1,060
Sen anladın mevzuyuNe gıcıklığımı gördün aaa
@Yakamoz-Asi bir viski daha içer Nogger elenirse
Benim viski içip içmememin bu konuyla ne alakası var
Sen anladın mevzuyuNe gıcıklığımı gördün aaa
@Yakamoz-Asi bir viski daha içer Nogger elenirse
Benim viski içip içmememin bu konuyla ne alakası var
Ha içmişim ha içmemişim bir önemi yok hayatımıza bir etkisi de yokSen anladın mevzuyu
Benim sorum farklıydı ama geçiştirdinHa içmişim ha içmemişim bir önemi yok hayatımıza bir etkisi de yok
Geçiştirmedim de anlamamışımdır kafam yoğun ve karışıkBenim sorum farklıydı ama geçiştirdin
Neyse aman beni oyalama çıkacağım
Başta niye hiçbiri dedin o zaman @Yakamoz-Asi üzülüyor zaten Nogger tur atlayamazsa depresyona girecek bana özelden yazmış da yazmış Nogger'a nasıl oy vermezsin diye
Nogger tur atlasın zaten yarışmaya rekabet gelsin Magnum'a direnebilecek aday arıyoruz
Sonra senin gıcık mesajları gördüm diyelim
Hem oylamayı görmek istiyordum.
Demek @Yakamoz-Asi çok içerlenmiş, neyse bir nevi sevindirmiş olalım
Kendisi viski eşliğinde yiyormuş gördüm mesajları şeninde en sevdiğin içecek değil miydi? şu an en çok hangisini tüketiyorsun?
@Polat Şaşmaz Nogger hayranı olduğunu yazmıştı konuya, hatırlatma yapmış olayımNoggera oy vermeyenleri TEK TEK not ediyorum TEK TEK @The_Erinch
------
Kuru iftira
------
Daha denemedim öyle ama kazanırsa denerim
@Polat Şaşmaz Nogger hayranı olduğunu yazmıştı konuya, hatırlatma yapmış olayım
Nogger’a oy vermedim ama Nogger çıksın yarı finale
Nogger çok yemiyom ki ya Magnum Double karşısında Nogger’a veririm, diğerleri zorSen hele bir gelecek tur oy verme
Nogger çok yemiyom ki ya Magnum Double karşısında Nogger’a veririm, diğerleri zor
çok seviyorsun güzel bende severim de dondurma insanın içini soğutmalı ya nogger onu yapmıyor tam zevkine yenecek dondurma 😇Nogger
çok seviyorsun güzel bende severim de dondurma insanın içini soğutmalı ya nogger onu yapmıyor tam zevkine yenecek dondurma 😇
Ülker çikolatalı gofret almıştım ve aylarca çekmecemde duruyordu. Erinç’in etkinliği vesilesi ile artık yemiştim seninki de o hesapNoggera oy vermeyenleri TEK TEK not ediyorum TEK TEK @The_Erinch
------
Kuru iftira
------
Daha denemedim öyle ama kazanırsa denerim
Dün kazdın ya, kutlamanda hangi içeceğe yer verdin. Bi de böyle sorayımGeçiştirmedim de anlamamışımdır kafam yoğun ve karışık
Haydi çık sen artık
Ülker çikolatalı gofret almıştım ve aylarca çekmecemde duruyordu. Erinç’in etkinliği vesilesi ile artık yemiştim seninki de o hesap
Dün kazdın ya, kutlamanda hangi içeceğe yer verdin. Bi de böyle sorayım
Ben çikolata hastası değilim. Bir süre kalınca sonra dedim doğru zamanda yiyeyim. İş sözleşmemi imzalayınca o zaman kutlayıp yedim
Ülkeri niye o kadar beklettin ki
bayen oluyorum bu sayfada fenaa gır gır dönüyor hadi bakalım bundan döndürün eğlenceli oluyorAdam iṣini biliyor bak zevk için yenir dedi. @RüzgarGülü @The_Erinch
bayen oluyorum bu sayfada fenaa gır gır dönüyor hadi bakalım bundan döndürün eğlenceli oluyor
Su ve süt içtim, çok uslu bir kutlama olduÜlker çikolatalı gofret almıştım ve aylarca çekmecemde duruyordu. Erinç’in etkinliği vesilesi ile artık yemiştim seninki de o hesap
Dün kazdın ya, kutlamanda hangi içeceğe yer verdin. Bi de böyle sorayım
Uslu olmasa hangileri olacak senin alkol zevkini merak ettim @Yakamoz-AsiSu ve süt içtim, çok uslu bir kutlama oldu
Viski diyordum ya geçmişteUslu olmasa hangileri olacak senin alkol zevkini merak ettim @Yakamoz-Asi