Ayy ne kadar sempatik mimiklerine kurbanBundan iyidir.
kafa kafaya gidiyorlar ve verilmemiş oy var düşün. seninkiyle önde olacaktiİhanet değil ki. Ben Zeynep'i yarı finale Emir'i finale çıkaracağım dedim. İkisi finale çıkarsa hem olayın cılkı çıkar hem Emir ile Zeynep'i eşit tutmuş olurum. Hoşuma gitmez bu. Zeynep iyi karakter ama finalde yeri olmasına gerek yok. Umarim açıkladım.
kafa kafaya gidiyorlar ve verilmemiş oy var düşün. seninkiyle önde olacakti
Sıla hayranı @Doğu'ya soralım bu foto gerçekten güzel mi? Objektif bir yoruma ihtiyacımız var.Ayy ne kadar sempatik mimiklerine kurban
Umarım Emiride yerBen olmadan da sadece Bayanları destekleyen tayfa kıza sahip çıkmış. Şansı var final için.
Umarım Emiride yer
finale çıkarsa süründürecem Emiri
Bence çok doğal bir foto Görmüştüm daha önce zaten bunuSıla hayranı @Doğu'ya soralım bu foto gerçekten güzel mi? Objektif bir yoruma ihtiyacımız var.
Aldın mı cevabını Rukiye kılıklı AtoşBence çok doğal bir foto Görmüştüm daha önce zaten bunu
Bence çok doğal bir foto Görmüştüm daha önce zaten bunu
Aldın mı cevabını Rukiye kılıklı Atoş
Seviyeli ilişkimiz kaldiği yerden devam ediyor seni kırmıyorum ve Celal Baba'ya oyumu kullanıyorum@ozmoturk beni yine yanlız bırakmadın dimi.
@Çiğdem- eğer oyunu Emir'e vermezsen tüm gücüm ile Zeynep'e yüklenir Mert'e engel olurum aha buda son sözümdür.
@Forumdash bu seviyeli hukukumuz hatırına Emir demeni istiyorum Diğer grupta Mert de Final efsane olsun.
@denizz19 laa eğer finalde 2 içerde karakteri görmek istiyorsan buyur oyunu ver.
Seviyeli ilişkimiz kaldiği yerden devam ediyor seni kırmıyorum ve Celal Baba'ya oyumu kullanıyorum
Ben paylaşimci biriyim oyuzden "Allah belanı versin, Allah tependen baksın, kör şeytanın bulasın, bana gelen sana gelsin" Yaaaaarrrrr hayatımı sen mahvettin ....... diye şarkıya bağlayayyımSenin de Allah cezanı versin.
Ben paylaşimci biriyim oyuzden "Allah belanı versin, Allah tependen baksın, kör şeytanın bulasın, bana gelen sana gelsin" Yaaaaarrrrr hayatımı sen mahvettin ....... diye şarkıya bağlayayyımSenin de Allah cezanı versin.
karışmıyorum ben
celalada oy atmıyorum işte ayoll zaten bu etkinlikte hiç istedğim şekilde kullanamadımMertsiz final hoşuna gidecek demek. Yarın bu işe el atalım
celalada oy atmıyorum işte ayoll zaten bu etkinlikte hiç istedğim şekilde kullanamadım
ama madem zeyneb yerine benim için mert dedin @sokak sanati ozaman bende emir diyeyimde oylarımız dengelensin birbirimizin yerine kullanmış olduk gibi birşey final emir mert istiyordum zaten evet celal baba olursa içerdeki oylar bölünücek emir mertte mertin şansı daha yüksekMert'e oy attım sırf sen seviyorsun diye. Sana güvendik. Senin Mert Emir finali olsun lafın için oy attık. Neyse keyfin bilir.