2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok.
Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.

ikinizde zırvalıyorsunuz şuan ortak bir düşüncede bulustunuz ayoll

ikinizde zırvalıyorsunuz şuan ortak bir düşüncede bulustunuz ayoll
Ben zırvalamıyorum o zırvalıyor, forumda yalvarmadığı insan kalmadı

Film ve dizi etkinliği ne zaman başlayacak, bakalım orada ne hainlikler yapacaksın

Ben zırvalamıyorum o zırvalıyor, forumda yalvarmadığı insan kalmadı

Film ve dizi etkinliği ne zaman başlayacak, bakalım orada ne hainlikler yapacaksın
ayy demekki senaristin başrol yazması yetmiyormus emir ve mert halkın dözünde başroller

hem burakda çağatayda gıcıklık yaırşması olursa orada finalde eşleşirler kesinlikle

ayy demekki senaristin başrol yazması yetmiyormus emir ve mert halkın dözünde başroller

hem burakda çağatayda gıcıklık yaırşması olursa orada finalde eşleşirler kesinlikle
Yakışıklılık yarışmasında final oynarlar. Tabi bir de Kıvanç var üçünün arasında olur
Ama yüzde 95'i erkek olan bir forumda yakışıklılık yarışması yapılması saçma olur tabi

Peki ısrar etmeyeceğim.

@Tolstoyevski de dizi izlemiyorum diyordu ama geçen el iki kategoriye de oy kullandı artık neye göre oy kullandıysa.

Topu @Dosi'ye bırakıyorum, şu an eşitlik var artık beni değil Dosi'yi ikna edin o hangisini rica ederse onu kullanırım

Ama diziyi izlemeden oy kullanmak kural ve etik dışıysa oy kullanmam o zaman, sorun değil?

Topu @Dosi'ye bırakıyorum, şu an eşitlik var artık beni değil Dosi'yi ikna edin o hangisini rica ederse onu kullanırım

Ama diziyi izlemeden oy kullanmak kural ve etik dışıysa oy kullanmam o zaman, sorun değil?

Yok kullanabilirsin sıkıntı yok.
@Dosi baştan beri Kara Sevda'yı destekliyor. Hatta @vadikızı sırf onun için oy verdi bize. Yani oyun bizde. Verebilirsin.

Bence de oy kullanma başkası istiyor diye oy mu kullanılır. Etik olmaz bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...