Özelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok. Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.
Özelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok.Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.
ikinizde zırvalıyorsunuz şuan ortak bir düşüncede bulustunuz ayollÖyle çok oy toplayan başrol olmuyor hanımefendiKara Sevda'da da Emir başrol değil İçerde'de Mert'in olmadığı gibiSadece sizin manyak severliğiniz yüzünden bu ikisi finaldeVe tabi yaptığınız hainliklerden
Ben zırvalamıyorum o zırvalıyor, forumda yalvarmadığı insan kalmadıikinizde zırvalıyorsunuz şuan ortak bir düşüncede bulustunuz ayoll
ayy demekki senaristin başrol yazması yetmiyormus emir ve mert halkın dözünde başrollerBen zırvalamıyorum o zırvalıyor, forumda yalvarmadığı insan kalmadı
Film ve dizi etkinliği ne zaman başlayacak, bakalım orada ne hainlikler yapacaksın
Yakışıklılık yarışmasında final oynarlar. Tabi bir de Kıvanç var üçünün arasında olurayy demekki senaristin başrol yazması yetmiyormus emir ve mert halkın dözünde başroller
hem burakda çağatayda gıcıklık yaırşması olursa orada finalde eşleşirler kesinlikle
İkisini de hiç izlemedim. Haksızlık olacak her türlü. :/
Şimdiden fark atmışlar sanaÖzelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok.Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.
Peki ısrar etmeyeceğim.İkisini de hiç izlemedim. Haksızlık olacak her türlü. :/
İkisini de hiç izlemedim. Haksızlık olacak her türlü. :/
Peki ısrar etmeyeceğim.
@Tolstoyevski de dizi izlemiyorum diyordu ama geçen el iki kategoriye de oy kullandı artık neye göre oy kullandıysa.
Özelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok.Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.
Topu @Dosi'ye bırakıyorum, şu an eşitlik var artık beni değil Dosi'yi ikna edin o hangisini rica ederse onu kullanırım
Ama diziyi izlemeden oy kullanmak kural ve etik dışıysa oy kullanmam o zaman, sorun değil?
Bence de oy kullanma başkası istiyor diye oy mu kullanılır. Etik olmaz bence de.Topu @Dosi'ye bırakıyorum, şu an eşitlik var artık beni değil Dosi'yi ikna edin o hangisini rica ederse onu kullanırım
Ama diziyi izlemeden oy kullanmak kural ve etik dışıysa oy kullanmam o zaman, sorun değil?
Ben de oy kullanmıştım ama burası final şimdi karışmak istemiyorum ve işi bilenlere bırakıyorum.@mrt-06 @sokak sanati
VermedimHala vermedin mi? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?