2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok.:A Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.:A

Özelden tehditler alıyorum ama pes etmek yok.:A Tüm adminlerde gelse Emir 1. Olacak. Tehditlere boyum eğecek değiliz.:A
Öyle çok oy toplayan başrol olmuyor hanımefendi :A Kara Sevda'da da Emir başrol değil İçerde'de Mert'in olmadığı gibi :A Sadece sizin manyak severliğiniz yüzünden bu ikisi finalde :A Ve tabi yaptığınız hainliklerden :A
ikinizde zırvalıyorsunuz şuan ortak bir düşüncede bulustunuz ayoll :A :A :A

ikinizde zırvalıyorsunuz şuan ortak bir düşüncede bulustunuz ayoll :A :A :A
Ben zırvalamıyorum o zırvalıyor, forumda yalvarmadığı insan kalmadı :A
Film ve dizi etkinliği ne zaman başlayacak, bakalım orada ne hainlikler yapacaksın :A

Ben zırvalamıyorum o zırvalıyor, forumda yalvarmadığı insan kalmadı :A
Film ve dizi etkinliği ne zaman başlayacak, bakalım orada ne hainlikler yapacaksın :A
ayy demekki senaristin başrol yazması yetmiyormus emir ve mert halkın dözünde başroller :A

hem burakda çağatayda gıcıklık yaırşması olursa orada finalde eşleşirler kesinlikle :Z

ayy demekki senaristin başrol yazması yetmiyormus emir ve mert halkın dözünde başroller :A

hem burakda çağatayda gıcıklık yaırşması olursa orada finalde eşleşirler kesinlikle :Z
Yakışıklılık yarışmasında final oynarlar. Tabi bir de Kıvanç var üçünün arasında olur :A Ama yüzde 95'i erkek olan bir forumda yakışıklılık yarışması yapılması saçma olur tabi :A

Peki ısrar etmeyeceğim. :)

@Tolstoyevski de dizi izlemiyorum diyordu ama geçen el iki kategoriye de oy kullandı artık neye göre oy kullandıysa. :A

Topu @Dosi'ye bırakıyorum, şu an eşitlik var artık beni değil Dosi'yi ikna edin o hangisini rica ederse onu kullanırım :A

Ama diziyi izlemeden oy kullanmak kural ve etik dışıysa oy kullanmam o zaman, sorun değil? :)

Topu @Dosi'ye bırakıyorum, şu an eşitlik var artık beni değil Dosi'yi ikna edin o hangisini rica ederse onu kullanırım :A

Ama diziyi izlemeden oy kullanmak kural ve etik dışıysa oy kullanmam o zaman, sorun değil? :)

Yok kullanabilirsin sıkıntı yok.:A @Dosi baştan beri Kara Sevda'yı destekliyor. Hatta @vadikızı sırf onun için oy verdi bize. Yani oyun bizde. Verebilirsin.:Z

Bence de oy kullanma başkası istiyor diye oy mu kullanılır. Etik olmaz bence de. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...