Sevebilirim de sevmeyebilirim de
Kadavra iğrenç bişi
Tamamama ben şu oyları hesaplayayım
Sen bize destek oldun mu? Yooo.Biliyorum. Önceliğim tip yani onu demek istedim.Neyse oy verdin sen kesin zaten sağlık olsun. Gül gibi kadavra gitti.
Laa tüm sezon gömmeye çalıştığın dizinin karakterini şampiyon mu yapacaksın.Hem İsviçreli ile aynı tarafta olmak isteyeceğini de sanmıyorum.
@Yiğitt sende az destek ol laa. Şer itirazı var karşımda. Deniz'in oyunu al. Öpecek misin napacaksan yap al
Sarp reyiz kadar sevmiyorum Mert'i
Sen bize destek oldun mu? Yooo.
Sarp reyiz kadar sevmiyorum Mert'i
niye dışlıyor dizimiz Ay YapımLütfen Kara Koyuna destek olalım Can olalım Yol olalım.
@batuhankaralar oyun yine bizimle umarım.Zaten @Forumdash dizimizi dışlıyor sen bari destek ol.
niye dışlıyor dizimiz Ay Yapım
oyumu kullandım
hayır benim anlamadığım Ay yapıma bu kadar hayranlık duyan biri ay yapım imzalı diziyi niye sevmiyor kendiyle çelişiyor aslındaFaruk işte. Çekemiyor mevcutta ki en başarılı Ay Yapım dizisi olmamızı.
hayır benim anlamadığım Ay yapıma bu kadar hayranlık duyan biri ay yapım imzalı diziyi niye sevmiyor kendiyle çelişiyor aslında
Ne alakası varBazilari oy verirken birkac ay önceki durumlari da unutmasin. Asil simdi ak koyun kara koyun belli oluyor.
Troll'lük yapma Diyarbakir'li.
Ne alakası var
Ne alakası var
@Yakamoz-Asi @Bully intikam daha ağır basıyor şu andaGeleceğe yatırım yap Ak Parti gibi. Turabi kardeşliği tekrar canlanacak. Bence iyi düşün. Geleceği düşün.
@Maskeli Fedai Emir dersen 1 gün profilim RTE olur.Ayrıca 2-3 oy bulursan 3 gün 5 oy bulursan 5 gün RTE ile gezerim.
Geleceğe yatırım yap Ak Parti gibi. Turabi kardeşliği tekrar canlanacak. Bence iyi düşün. Geleceği düşün.
@Maskeli Fedai Emir dersen 1 gün profilim RTE olur.Ayrıca 2-3 oy bulursan 3 gün 5 oy bulursan 5 gün RTE ile gezerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?