2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadavra iğrenç bişi :F

Biliyorum. Önceliğim tip yani onu demek istedim.:A Neyse oy verdin sen kesin zaten sağlık olsun. Gül gibi kadavra gitti.:A

Tamam :A ama ben şu oyları hesaplayayım :A

Laa tüm sezon gömmeye çalıştığın dizinin karakterini şampiyon mu yapacaksın.:A Hem İsviçreli ile aynı tarafta olmak isteyeceğini de sanmıyorum.:A

@Yiğitt sende az destek ol laa. Şer itirazı var karşımda. Deniz'in oyunu al. Öpecek misin napacaksan yap al:A

Son düzenleme:
Biliyorum. Önceliğim tip yani onu demek istedim.:A Neyse oy verdin sen kesin zaten sağlık olsun. Gül gibi kadavra gitti.:A

Laa tüm sezon gömmeye çalıştığın dizinin karakterini şampiyon mu yapacaksın.:A Hem İsviçreli ile aynı tarafta olmak isteyeceğini de sanmıyorum.:A

@Yiğitt sende az destek ol laa. Şer itirazı var karşımda. Deniz'in oyunu al. Öpecek misin napacaksan yap al:A
Sen bize destek oldun mu? Yooo.

hayır benim anlamadığım Ay yapıma bu kadar hayranlık duyan biri ay yapım imzalı diziyi niye sevmiyor kendiyle çelişiyor aslında:D

@Forumdash bu da sana kapak olsun:A Bu dizinin hayranlarına kendini affettirme vakti geldi gülüm. Haydi Oylar Emir'e.:Z

Oooo @ehsan7000 gelmiş. Kaliteli eleştirileri ile forumun vazgeçilmezi. Oyunu Emir'e verirsen ki sende verecek bir imaj var çok seviniriz.:Z

@ozmoturk iki gözüm yollarda kaldı.:Z Geçen tür Emir demiştin bu turda Gökçe'miz hatrına Emir der misin.:bhr:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...