Atacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum
Hayatının hatasını yaptın farkındasın dimi
@sokak sanati çok haklısın finalde tam 50 kişiyle yarışıyorsun
Sonuçlarda görüşelim diyorum onlara
Atacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum
@sokak sanati çok haklısın finalde tam 50 kişiyle yarışıyorsun
Zaten nerede deli, manyak sever varsa bu foruma toplanmış
Kötünün iyisi kazansın bari napalımhahha hadi oradan bee @Bully de sende celala vericektiniz ve çoğu içerdeci şuan ben doğruyu yaptığımı daha iyi anladım elime sağlık
Yayından kaldıran olmaz sen kime oy kullanmayı istiyorsun onu bildirAtacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum
@Bully @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @xemrexxx @mrt-06 manyak mert oylarınızı bekliyor
Mert tabii ki
Mert demeyeni @destere öpsün
@destere eltin için Mert diyor muyuz?
Bu şarkıyı üstüme alınabilir miyim? Ben de Mert sayılırım.Mert dayanır Emir kaçar meydan gümbür gümbürlenirbu oyumda bir önceki turda zeynebi kurda kuşa yem eden @sokak sanati na kapak olsun
ayy şarkı finale cuk oturmuşMert dayanır Emir kaçar meydan gümbür gümbürlenirbu oyumda bir önceki turda zeynebi kurda kuşa yem eden @sokak sanati na kapak olsun
Emir kaybetmiş yazık.sss
Mert'e destek ol işte alakası bu. Ben de Sıla'ya destek olcam Beren karşısında.Ne alaka Kırgın Çiçekler
Önce ol sonra konuşMert'e destek ol işte alakası bu. Ben de Sıla'ya destek olcam Beren karşısında.
sokak şeytanı'na karşı bir olmalıyız, olurum merak etme.Önce ol sonra konuş
Tamamsokak şeytanı'na karşı bir olmalıyız, olurum merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?