Vartoluya oy atman lazım parlak varkan ecünnü ile işin neEmrahı da aday gösteririm ben,ama başrol olmadığı için oy alamaz diye dahil etmiyorum
Sonuna kadar MERVE AKSAK
Vartoluya oy atman lazım parlak varkan ecünnü ile işin neEmrahı da aday gösteririm ben,ama başrol olmadığı için oy alamaz diye dahil etmiyorum
Sonuna kadar MERVE AKSAK
Vartolu mu parlakVartoluya oy atman lazım parlak varkan ecünnü ile işin ne
Aaa Medet de varmış bir diğer favorimde oVartolu mu parlak
Tam senlik favorilerAaa Medet de varmış bir diğer favorimde o
Bunlarla kim eşleşirse sende bunlara kullanıcanTam senlik favorilerParlaklık ve kalite 0
Benim seçtiklerim bunlarla eşleşmezBunlarla kim eşleşirse sende bunlara kullanıcan
İlk turlarda elenir demekBenim seçtiklerim bunlarla eşleşmez
Öneriler için teşekkürler. Aslında karakter önerileri derken genel sayıyı aşmayacak şekilde düşündüm yani şu karakterin yerine şu olabilir gibi. Yoksa her diziden 5-10 karakter daha eklesem işin içinden çıkamayız.Basarilar@Aserat yardim falan gerekirse yaz
Çukur - Selim Koçovali
8. Gün - Aziz
UTC - Mehmet, Edip
Medet ve Varto elenir ilk turdaİlk turlarda elenir demek
Ekletmesi bişey ifade etmiyor,senin iftiran için
Benden izin aldın mı?Yabancı diziler için de yapılabilir aslında bu etkinlik. @Harunnn60 ile birlikte yapın siz bu işi
Siz iki uyuşuk Mayıs geldi.
Bu işler kolay değil ayoll üşengeçlik başa bela evetBenden izin aldın mı?
Benden izin aldın mı?
Yiğit'e bak sen, Atacan'ın yokluğunda patron kesilmiş başınıza demekBu işler kolay değil ayoll üşengeçlik başa bela evet
Aaa sorma yönetim odasında padişah kavuğu ile dolaşıyorYiğit'e bak sen, Atacan'ın yokluğunda patron kesilmiş başınıza demekNeymiş sizin göreviniz peki
Yiğit'e bak sen, Atacan'ın yokluğunda patron kesilmiş başınıza demekNeymiş sizin göreviniz peki
Bundan sonra ben ne dersem o, sizler ne konuşacağınıza bana göre karar vereceksiniz. Fav10'da dikta yönetimi başlatıyorum.
Bu liste hangi yüzyildan kalma?@Çiğdem- @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx @vadikızı @S.G.A.T. @xemrexxx @denizz19 @Thequeer @destere @MasacRE- @gözlemci @Harunnn60 @YıldırıM @mesmeso61 @turkuazz @XanTier @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @tolgab @kerem @batuhankaralar @Forumdash @serhatt @DarkLeqenD @OzaN @BesaleT @Tzira @soo @yatutarsa @cookies @papuleoo @yigit_00 @Jonsnow @ömer karataş @Gizmen @HachiKo @Polat Şaşmaz @emree-29 @anniegrant
Aktif olanları etiketledim işte.Bu liste hangi yüzyildan kalma?@DarkLegenD
Bu kadar uyduruk bir nick'in olmasaydı o zaman.Co-admin olmuş hâlâ kullanıcı adımı bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?