Gıcık senin Mert'indirYarıda eleriz o gıcığı
Merte ver sende umutu çiğneyip sarpa kullandımGıcık senin Mert'indirAy daha ben oy vermedim ona
Yarıda eleriz o gıcığı
Gıcık senin Mert'indirAy daha ben oy vermedim ona
Merte ver sende umutu çiğneyip sarpa kullandım
emir sarpı elerse memnun olrurum söz için kullandım o sözüde yine senin yüzündne vermek zorunda kalmıstım sarp gurubunda zeynebe verdim diyeKız neyin rüyasını görüyorsun. Emir Kozcuoglunun kaybettiği vaki mıdır ki burada kaybedecek
İyi yapmışsınMerte ver sende umutu çiğneyip sarpa kullandım
Ben kıyamam yine deBiz Mert'e oy atarken sen Sarpın rakiplerine oy atıyordun Çiğdem. Şimdi Mert'in grubunda Can Manay falan ne yapsak bilemedim Kaan
İyi yapmışsın
Ama sana destere'lik yapmayacağım tabii ki, psikopat Mert'e atarız oyumuzu birazdan
ayıp edersiniz ama yarı finalle birlikte artık isteyen istediğine kullanır orada savas baslar hele sarp mert gurubu olursaBiz Mert'e oy atarken sen Sarpın rakiplerine oy atıyordun Çiğdem. Şimdi Mert'in grubunda Can Manay falan var ne yapsak bilemedim Kaan
Yukarda kıyamam dedim işte tamam. ssayıp edersiniz ama yarı finalle birlikte artık isteyen istediğine kullanır orada savas baslar hele sarp mert gurubu olursa
Ben konular ilk açıldığında tüm gruplara oy kullanmıştım.@mrt-06 siz gerçek biz olarak Kesin Sarp dersiniz ama sanki Emir'inde ihtimali var. MS'ye ve Simgeye olumlu etki etmesi açısından.
Seni biliyorum cnm o koca kafalı @MasacRE- ye sözüm aslında feridunun ipi elimde unutuyorYukarda kıyamam dedim işte tamam. ss
Mert'i biz yenmeliyiz zaten onun için destek olacam
Ben konular ilk açıldığında tüm gruplara oy kullanmıştım.
Sarp dedim.
Verdim çoktan.Bende boykot etmiştim. Boykotu kalkabilir.
@Sherlock reis senin için çok zor bir grup ama Sarp tek düze bir karakter. Emir gibi sıra dışı karakterlere destek olmak lazım. Oyum umarım bizdedir.
@EFE UYSAL Emir dedik dimi.@Billy Kane kaliteli adamsın sen. Ne yapacağını bilirsin.
Gerçek biz olarak olmamışlar bir şey ifade etmiyor.Olmamışını basmak için çağırdım zaten.
Gerçek biz olarak olmamışlar bir şey ifade etmiyor.
Gerekirse gerçek biz olarak bu gruba el atabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?