Ne oldu işine gelmedi mi
Yok gelsede olmaz ama evet işime gelmez çünkü daha çok yorar bizi. Yok geri çek al. Sıkılırız. Ayrıca sizin oylardan bize geçecek oy sayısı az.
Ne oldu işine gelmedi mi
İlaçlarını almadın mı sen.
1 defa sarp turunda kullandım bee 2.turda yoktum forumda zaten
emir yakalamıs hadi @sokak sanati sana güveniyoruz @Bully
Sen kimi destekliyordun ki. Ben Azize'ye verdim Sarp 1.liği almış nasıl olsa diye
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik
Dudakları @denizz19'a 2 beden büyük gelir onu direkt @destere'ye gönder.
Elini attığını kurutuyorsun. :S
One geçti Emir Kozcuoğlu. Daha kesin 2 oy var. Bekle ve tarihi farkı gör.
ay onu bunu bırakın korişe oy verin kaknemler çarpık bacaklılar sizi.ss ayol çetin tekindoru kral rolünde izlemediniz mi celal de neymiş yaşınız ı tutmuyor ergen misiniz ay kendime hakim olamıyorum şu anNe oldu işine gelmedi mi
100x dislike.ay onu bunu bırakın korişe oy verin kaknemler çarpık bacaklılar sizi.ss ayol çetin tekindoru kral rolünde izlemediniz mi celal de neymiş yaşınız ı tutmuyor ergen misiniz ay kendime hakim olamıyorum şu an
oylar korişe @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @destere
fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-%C3%87eyrek-final-b-grubu.267215/
ıyyy sana soran yok zaten yakında OZO cular seni şutlayacak100x dislike.
Beyaz'da Kenan Doğulu Soral kardeşleri görünce eli ayağı dolandı sesi titredi maşallah diyor, Beren'i unuttu resmen. @Bully @destere @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE-
Soral kardeşler gerçek bizin eseridir abla kardeş ikisini parlattık. Herkesin dibi düşer normal.ıyyy sana soran yok zaten yakında OZO cular seni şutlayacak
ay onu bunu bırakın korişe oy verin kaknemler çarpık bacaklılar sizi.ss ayol çetin tekindoru kral rolünde izlemediniz mi celal de neymiş yaşınız ı tutmuyor ergen misiniz ay kendime hakim olamıyorum şu an
fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-%C3%87eyrek-final-b-grubu.267215/
nye büyük olanı küçük kadınlarla ünlü olmadı mı o şovda değildiSoral kardeşler gerçek bizin eseridir abla kardeş ikisini parlattık. Herkesin dibi düşer normal.
kız bu grupdeğil b grubuTeyzemm ben oy verdim bilee Sarp dedim
Bu sene Beyaz'dan çok uzak kaldık Aklıma bile gelmiyor artık. ss100x dislike.
Beyaz'da Kenan Doğulu Soral kardeşleri görünce eli ayağı dolandı sesi titredi maşallah diyor, Beren'i unuttu resmen. @Bully @destere @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE-
nye büyük olanı küçük kadınlarla ünlü olmadı mı o şovda değildi
kız bu grupdeğil b grubu
Valla Mert ile Kebapçıyı daha çok severim Sarp'a göre.
Sen Sarp varken Emir'e oy ver sonra gel bizden destek iste. ssay onu bunu bırakın korişe oy verin kaknemler çarpık bacaklılar sizi.ss ayol çetin tekindoru kral rolünde izlemediniz mi celal de neymiş yaşınız ı tutmuyor ergen misiniz ay kendime hakim olamıyorum şu an
habire bana etiket geliyorda etiket gelen yere bakıyorum bana seslenen olmamış bu ne tuhaf iştir forumun ayarları kaçtı sanırımSende Sarp avatarı yok muydu uzun süre ben mi yanlış hatırlıyorum
Sen Sarp varken Emir'e oy ver sonra gel bizden destek iste. ss
o gün bir kız baytaramı kuaföremi estetik yaptırmıştı hanı dudakları tavuk ..tüne benziyordu direk o aklıma geldi