2017 En Favori Dizi Karakteri - Çeyrek Final | A Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 21 45.7%
  • Faryalı | Bodrum Masalı

Oy: 2 4.3%
  • Duru | Fi

Oy: 2 4.3%
  • Sarp | İçerde

Oy: 16 34.8%
  • Azize | Vatanım Sensin

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyumu Emire mi versem Sarpamı.sss

Aaa pis bir üye geldi. @Maskeli Fedai şimdiden Allah senin belanı versin Sarp dersin. Valla hayata bu dan sonra tersten bakmak istiyorsan de. Beddua ettim.:A

Boş ver. Onun zoruna giden senin hoşuna gider.:A
Emir dersen sana çok pis trip atarım günlerce. ss
Sarpda çok iyi rol yapıyorda annem Kara Sevdayı izlediğinde bakmıştım bi ara efso oynuyordu rolünü ve ben genelde kötüleri tuttuğum için kendini baya sevdirmişti oyum gece olacak şimdi değil :A

Boş ver. Onun zoruna giden senin hoşuna gider.:A
Emir dersen sana çok pis trip atarım günlerce. ss
Sarpda çok iyi rol yapıyorda annem Kara Sevdayı izlediğinde bakmıştım bi ara efso oynuyordu rolünü ve ben genelde kötüleri tuttuğum için kendini baya sevdirmişti oyum gece olacak şimdi değil :A

Sarp çok sıradan bir karakter. Hep iyi hep adil hem adalet için kötüleri bitirmek için savaşan tek düze bir karater. Ama Emir efsane. Replikleri bile olay. Adam oynamıyorum yaşıyor. Büyük oyuncu. Karakter olarak ciddi anlamda arada dağ gibi fark var. Oyunu bekliyorum.:Z Emre Kaya'ya verdiğim destekleri ve bundan sonra vereceğim destekleri aklında bulundur:A

ay onu bunu bırakın korişe oy verin kaknemler çarpık bacaklılar sizi.ss ayol çetin tekindoru kral rolünde izlemediniz mi celal de neymiş yaşınız ı tutmuyor ergen misiniz ay kendime hakim olamıyorum şu an :(

oylar korişe :bhr: @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @destere
fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-%C3%87eyrek-final-b-grubu.267215/
Koriş ne ya yine anlamadım olay ne alaka Yılan Hikayesiyle. :D
Sende Sarp avatarı yok muydu uzun süre ben mi yanlış hatırlıyorum :D

Sen Sarp varken Emir'e oy ver sonra gel bizden destek iste. ss
Orada Mert de vardı. :D Ya seviyorum tabi de Sarp karakterini ama Azize +1 öndeydi şimdi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco