dedim desemmi daha çok isine gelir yoksa yoo oy kullanmadim henuz desemmi ?
@MasacRE- bana vaade bulunsun
İzlemesem de Emir dedim çok övdüler.
Yahu sen İçerde izlemiyor muydun her bölüm fragmanına etiketliyoruz seni, şimdi niye gittin izlemediğin dizideki adama oy verdinİzlemesem de Emir dedim çok övdüler.
Yahu sen İçerde izlemiyor muydun her bölüm fragmanına etiketliyoruz seni, şimdi niye gittin izlemediğin dizideki adama oy verdin
Ne vaat vereyim senin neyin vardı desteklediğindedim desemmi daha çok isine gelir yoksa yoo oy kullanmadim henuz desemmi ?
Normalde kazanır da @sokak sanati deli gibi oy toplayacak Emir için bir de sen oraya oy verdin iş zora girdiSarp reyiz kazanır zaten rahat ol.
dedim tabiki biz kaliteyi kaçırmayız yalnız emir kozalağına değil oy günahımızı vermeyiz
Övgüyü hakeden bir karakter ki canlandıran kişi de öyle. Oyun gayet uygun kişiye gitti, gece başını yastığa rahat koyabilirsin.İzlemesem de Emir dedim çok övdüler.
Sen rahat ol arkanda ben varım Senaryolarını boş bırakmayacaz zatentehdit ettiler bugün ucuz yırttım senaryomu boykot ediceklerini söyledi kumpas dedim
destere sıkıntı en son destek verdim diye boykot ettiSen rahat ol arkanda ben varım Senaryolarını boş bırakmayacaz zaten
Sarp'ı seviyorsun zaten sen, ver hadi oyunu
O foruma doğru düzgün bile girmiyor artık zaten yakında gidecek yazın girmiyor biliyorsun, bahane etmiştir onu senaryonu okumamak içindestere sıkıntı en son destek verdim diye boykot etti
destere sıkıntı en son destek verdim diye boykot etti
Muhteşemsin canım
Yarıda eleriz o gıcığıMuhteşemsin canım
Bu turu bir atlayalım da hele sonrasını düşünürüz Çağatay'ı en iyi oyuncu seçmiştik, Sarp'ı da en iyi karakter seçecez hayırlısıyla