Gidip en yakın rakibine oy atarım söyleyeyim
Anlaşma
Allahım yarabbimm yorulmadın biii yerinden duramayan yaramaz çocuk gibisin he
Gidip en yakın rakibine oy atarım söyleyeyim
Anlaşma
Sarp'a atarsan Sıla'ya atarımGidip en yakın rakibine oy atarım söyleyeyim
Anlaşma
Sarp diyoruz tabii kiSarp
@Bully Sarp için ilk ciddi sınav zamanı. Serenay Sarıkaya kafanı karıştırmasın @sokak sanati Emir için bastıracaktır birlik olmamız lazım Sarp konusunda @Çiğdem- senin de sözün vardı hatırlatırım
Sıla de önce görmeden hayatta atmam zaten hiçbiri de umrumda olmayan karakterler oyu göreceğim hemen atacağım sözüm sözSarp'a atarsan Sıla'ya atarım
Önce sen Simge'de umrumda değil atarım yani Sıla'ya güven banaSıla de önce görmeden hayatta atmam zaten hiçbiri de umrumda olmayan karakterler oyu göreceğim hemen atacağım sözüm söz
Faryalı'ya ver, Bodrum Masalı'nı izlemiştin bir dönem hatırlatırım.Sıla de önce görmeden hayatta atmam zaten hiçbiri de umrumda olmayan karakterler oyu göreceğim hemen atacağım sözüm söz
Faryalı zaten kazanamaz niye oyumu çöpe atayım ama sarp dersem Sıla'ya bir oy gelecek bu daha anlamlıFaryalı'ya ver, Bodrum Masalı'nı izlemiştin bir dönem hatırlatırım.
Emir Kozcuoğlu'nu da seviyorum Diziyi izlemiyorum ama karakter kendini bana sevdirdiyse bu bir başarıdır Sarp'tansa Mert daha iyi bir oyuncu ama ona da oy vermedim Can Manay ile aynı gruba düşmüş bahtsızOyları bölmesenize ben de Duru'yu severim de Sarp-Emir kapışacak işte versene Sarp'a o kadar izliyorsun diziyi bir de
Bak Sarp şu an 6 oy atıyorum ve 7 olacak hemen Sıla'ya oyunu göreceğimAl sana kanıt Sen de Sarp'a attığını kanıtla vereyim Sıla'ya
Oyumu Sarpa verdim hiç tatmin etmedinEmir sen olmadan da kazanacak ama sen hem Zeynep Hem Emir demediğin için tüm noktalarda kaybedeceksin
@Forumdash Sarp destek bekliyor dostum
Oyumu Sarpa verdim hiç tatmin etmedin
Simge demekten vazgectim @denizz19 Sıla diyorum.
1 yıl dizi eleştir sonra Sarp de valla Dengesizsin.