2017 En Favori Dizi Karakteri - Çeyrek Final | A Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 21 45.7%
  • Faryalı | Bodrum Masalı

Oy: 2 4.3%
  • Duru | Fi

Oy: 2 4.3%
  • Sarp | İçerde

Oy: 16 34.8%
  • Azize | Vatanım Sensin

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarp

@Bully Sarp için ilk ciddi sınav zamanı. Serenay Sarıkaya kafanı karıştırmasın @sokak sanati Emir için bastıracaktır birlik olmamız lazım Sarp konusunda :A @Çiğdem- senin de sözün vardı hatırlatırım :A
Sarp diyoruz tabii ki :Z

@Çiğdem- aynen sözün vardı cadıcım :A

@mrt-06 @Yakamoz-Asi @sürgünüm @mesmeso61 @Sherlock @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @ömer karataş @BesaleT

Sarp'a destekleriniz bekleniyor İçerde tayfası :Z

Oyları bölmesenize ben de Duru'yu severim de Sarp-Emir kapışacak işte versene Sarp'a o kadar izliyorsun diziyi bir de :A
Emir Kozcuoğlu'nu da seviyorum :A Diziyi izlemiyorum ama karakter kendini bana sevdirdiyse bu bir başarıdır :A Sarp'tansa Mert daha iyi bir oyuncu ama ona da oy vermedim Can Manay ile aynı gruba düşmüş bahtsız :A

Sarp için ikna etti beni @MasacRE- son sözün nedir :A

@MasacRE- senin daha önce oy vermediğini nasıl bileceğim ben şu an kullanılan oy sayısı belli eğer oy artarsa verdiğini anlarım sen kullan hemen görüp sarp diyorum anlaştık mı :D

Al sana kanıt :A Sen de Sarp'a attığını kanıtla vereyim Sıla'ya :A

O0P9oA.png

Sarp için ikna etti beni @MasacRE- son sözün nedir :A

@MasacRE- senin daha önce oy vermediğini nasıl bileceğim ben şu an kullanılan oy sayısı belli eğer oy artarsa verdiğini anlarım sen kullan hemen görüp sarp diyorum anlaştık mı :D

Emir sen olmadan da kazanacak ama sen hem Zeynep Hem Emir demediğin için tüm noktalarda kaybedeceksin:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...