Gidip en yakın rakibine oy atarım söyleyeyim
Anlaşma![]()
Gidip en yakın rakibine oy atarım söyleyeyim
Anlaşma![]()
Sarp'a atarsan Sıla'ya atarımGidip en yakın rakibine oy atarım söyleyeyim
Anlaşma![]()
Sarp diyoruz tabii kiSarp
@Bully Sarp için ilk ciddi sınav zamanı. Serenay Sarıkaya kafanı karıştırmasın @sokak sanati Emir için bastıracaktır birlik olmamız lazım Sarp konusunda@Çiğdem- senin de sözün vardı hatırlatırım
![]()
Sıla de önce görmeden hayatta atmam zaten hiçbiri de umrumda olmayan karakterler oyu göreceğim hemen atacağım sözüm sözSarp'a atarsan Sıla'ya atarım![]()
Önce senSıla de önce görmeden hayatta atmam zaten hiçbiri de umrumda olmayan karakterler oyu göreceğim hemen atacağım sözüm söz![]()
Faryalı'ya ver, Bodrum Masalı'nı izlemiştin bir dönem hatırlatırım.Sıla de önce görmeden hayatta atmam zaten hiçbiri de umrumda olmayan karakterler oyu göreceğim hemen atacağım sözüm söz![]()
Faryalı zaten kazanamaz niye oyumu çöpe atayım ama sarp dersem Sıla'ya bir oy gelecek bu daha anlamlıFaryalı'ya ver, Bodrum Masalı'nı izlemiştin bir dönem hatırlatırım.![]()
Emir Kozcuoğlu'nu da seviyorumOyları bölmesenize ben de Duru'yu severim de Sarp-Emir kapışacak işte versene Sarp'a o kadar izliyorsun diziyi bir de![]()
Bak Sarp şu an 6 oy atıyorum ve 7 olacak hemen Sıla'ya oyunu göreceğimAl sana kanıtSen de Sarp'a attığını kanıtla vereyim Sıla'ya
![]()
Oyumu Sarpa verdim hiç tatmin etmedinEmir sen olmadan da kazanacak ama sen hem Zeynep Hem Emir demediğin için tüm noktalarda kaybedeceksin![]()
@Forumdash Sarp destek bekliyor dostum![]()
Oyumu Sarpa verdim hiç tatmin etmedin![]()
Simge demekten vazgectim @denizz19 Sıla diyorum.
1 yıl dizi eleştir sonra Sarp de valla Dengesizsin.![]()