2021 En Favori Dizi 2021 - BÜYÜK FİNAL | Bir Başkadır vs Masumlar Apartmanı

HANGİ DİZİ KAZANSIN?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası özgür bir forum ve saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes istediğini diyebilir. Bir diziye balon demek fazla abartıldığını belirtmek demektir ve kimseyi rencide edecek bir ifade değildir. Biri balon dedi diye herkes aynı fikirde olup oy vermemezlik de yapmaz. O yüzden dizi için ne diyeceğimize de karışmayın lütfen. İsteyen katılır isteyen katılmaz ama benim gözümde Masumlar Apartmanı BALON BİR DİZİDİR. NOKTA.
Çocuk gibisin hala hele o son taraftaki büyük yazılar ergenler yapmıyor onu:F

• Harika
Reactions: Doğan
Bir Başkadır çok iyi işti gerçekten ama Masumlar Apartmanı diyorum.
Burası özgür bir forum ve saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes istediğini diyebilir. Bir diziye balon demek fazla abartıldığını belirtmek demektir ve kimseyi rencide edecek bir ifade değildir. Biri balon dedi diye herkes aynı fikirde olup oy vermemezlik de yapmaz. O yüzden dizi için ne diyeceğimize de karışmayın lütfen. İsteyen katılır isteyen katılmaz ama benim gözümde Masumlar Apartmanı BALON BİR DİZİDİR. NOKTA.
Herkes istediğini söyleyebilirse lütfen senin izlediğin dizilere laf söylendiğinde de sesini çıkarma olur mu 🙏🏻 Ne de olsa özgür bir forum ve herkes istediğini diyebilir. :)

Bir Başkadır çok iyi işti gerçekten ama Masumlar Apartmanı diyorum.

Herkes istediğini söyleyebilirse lütfen senin izlediğin dizilere laf söylendiğinde de sesini çıkarma olur mu 🙏🏻 Ne de olsa özgür bir forum ve herkes istediğini diyebilir. :)
Ay yeter sizi Onur Güvenatam mı gönderdi başıma. :A O bile bu kadar savunmaz şu diziyi. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Ankete oyumu verdim hayırlı olsun
22FE3696-67FA-4D0C-A9A5-28955A69E812.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...