Ertuğrul izlemiyormuydun efe uysal nickli olan üyeyleKarıştırıyor olmayasın birisiyle
Ertuğrul izlemiyormuydun efe uysal nickli olan üyeyleKarıştırıyor olmayasın birisiyle
Hayır.Ertuğrul izlemiyormuydun efe uysal nickli olan üyeyle
Çocuk gibisin hala hele o son taraftaki büyük yazılar ergenler yapmıyor onuBurası özgür bir forum ve saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes istediğini diyebilir. Bir diziye balon demek fazla abartıldığını belirtmek demektir ve kimseyi rencide edecek bir ifade değildir. Biri balon dedi diye herkes aynı fikirde olup oy vermemezlik de yapmaz. O yüzden dizi için ne diyeceğimize de karışmayın lütfen. İsteyen katılır isteyen katılmaz ama benim gözümde Masumlar Apartmanı BALON BİR DİZİDİR. NOKTA.
Balon dedim diye yükselen sensin sanırsın küfür ettik.Çocuk gibisin hala hele o son taraftaki büyük yazılar ergenler yapmıyor onu
Yükselirim tabi alıntı yapmaya yüreğin yemedi dimiBalon dedim diye yükselen sensin sanırsın küfür ettik.
Meyve veren ağaç taşlanır başarısı kıskanılıyor malesef.Özetleri bile başarılıydı.Çocuk gibisin hala hele o son taraftaki büyük yazılar ergenler yapmıyor onu
Ertuğrul dizisinin konusuna baktım dün gece benim bahsettiğim buymuş r harfi eksik sadece o sandım 😱😱😱 @HarzeMHayır.
Herkes istediğini söyleyebilirse lütfen senin izlediğin dizilere laf söylendiğinde de sesini çıkarma olur mu 🙏🏻 Ne de olsa özgür bir forum ve herkes istediğini diyebilir.Burası özgür bir forum ve saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes istediğini diyebilir. Bir diziye balon demek fazla abartıldığını belirtmek demektir ve kimseyi rencide edecek bir ifade değildir. Biri balon dedi diye herkes aynı fikirde olup oy vermemezlik de yapmaz. O yüzden dizi için ne diyeceğimize de karışmayın lütfen. İsteyen katılır isteyen katılmaz ama benim gözümde Masumlar Apartmanı BALON BİR DİZİDİR. NOKTA.
Ay yeter sizi Onur Güvenatam mı gönderdi başıma. O bile bu kadar savunmaz şu diziyi.Bir Başkadır çok iyi işti gerçekten ama Masumlar Apartmanı diyorum.
Herkes istediğini söyleyebilirse lütfen senin izlediğin dizilere laf söylendiğinde de sesini çıkarma olur mu 🙏🏻 Ne de olsa özgür bir forum ve herkes istediğini diyebilir.
Oylama bittikten sonra.Kazanan konusu nerde @Aserat
Oha benim gözler dumanlı ben dün bitti sanıyordumOylama bittikten sonra.
Gerçek hayat hikayesini diyorsan evet onu çok iyi patlattı 10 bölümden sonra.Masumlar Apartmanı patlattı