Bak ben de neyi unuttum diyordum iyi hatırlattın. Şu bildirimlere bakayım, okuyacağım ve yorumlayacağım söz.Hala Kan ve Gül'ü okumadan Bir Başkadır diyor @Dosi....
Bak ben de neyi unuttum diyordum iyi hatırlattın. Şu bildirimlere bakayım, okuyacağım ve yorumlayacağım söz.Hala Kan ve Gül'ü okumadan Bir Başkadır diyor @Dosi....
Bir başkadır. İki dizi de finali hak etmiyor bence. Son yıllarda Türk dizilerinin kalitesinin yerlerde olmasının bir tezahürü denilebilir bu final için.
Karıştırıyor olmayasın birisiyleAaa sen ne ara geldin efe uysalın diriliş abisi 😱😱😱
Ama gene TRT Zirvede burda.Özetleri bile zirvedeOyum Masumlar Apartmanı'na. Etkinliği düzenleyen @Aserat tarafsız dursan keşke Bir Başkadır için oy verebilirsin ama balon diye bir benzetme yapman doğru değil. Oy verenlere saygısızlık bu kesinlikle.
Biraz izledim onu da. Süresi haftalık 45-50 dakika olsaydı kaliteli, farklı bir dizi çıkarmış. Saçma, dizinin konusuyla ilgisi olmayan çok sahne var. Ayrıca tekrar, bir birine benzeyen sahne sayısı epey fazla.Masumlar apartmanı hak ediyor bence
Biraz izledim onu da. Süresi haftalık 45-50 dakika olsaydı kaliteli, farklı bir dizi çıkarmış. Saçma, dizinin konusuyla ilgisi olmayan çok sahne var. Ayrıca tekrar, bir birine benzeyen sahne sayısı epey fazla.