2021 En Favori Dizi 2021 - BÜYÜK FİNAL | Bir Başkadır vs Masumlar Apartmanı

HANGİ DİZİ KAZANSIN?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paralı yada İnterneti olan kesime değil herkese ulaşan ve son sezonun en başarılı Yerli Dizisi olan ve hiç izlemeyen insanları bile belli sahnelerini sonratan izleten MASUMLAR APARTMANI diyorum.

Bir başkadır. İki dizi de finali hak etmiyor bence. Son yıllarda Türk dizilerinin kalitesinin yerlerde olmasının bir tezahürü denilebilir bu final için.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Angelica
Dijital ve TV sektörü farklılığını göz önüne alırsak daha çok kişinin izlediği diziler daha avantajlı oluyor. Dijitalde dizi izleme alışkanlığı bence henüz çok yaygın değil. Yani tahminimce Masumlar Apartmanı kazanır ve öyle kıl payı da değil.

Bir Başkadır benim için son yıllarda yapılmış en başarılı 2-3 yerli diziden birisi, o yüzden fazla düşünmeden Bir Başkadır’dan yana kullandım oyumu.

Yalnız elbette Masumlar Apartmanı’nı beğenmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz ve hatta burada olmayı hak etmediğini de söyleyebilirsiniz ancak “balon”, “çöp” gibi yakıştırmalar yapılmasını doğru bulmadığımı da belirtmek isterim.

Burası özgür bir forum ve saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes istediğini diyebilir. Bir diziye balon demek fazla abartıldığını belirtmek demektir ve kimseyi rencide edecek bir ifade değildir. Biri balon dedi diye herkes aynı fikirde olup oy vermemezlik de yapmaz. O yüzden dizi için ne diyeceğimize de karışmayın lütfen. İsteyen katılır isteyen katılmaz ama benim gözümde Masumlar Apartmanı BALON BİR DİZİDİR. NOKTA.

• Olmamış
Reactions: offensive
Biraz izledim onu da. Süresi haftalık 45-50 dakika olsaydı kaliteli, farklı bir dizi çıkarmış. Saçma, dizinin konusuyla ilgisi olmayan çok sahne var. Ayrıca tekrar, bir birine benzeyen sahne sayısı epey fazla.

:D uyarlama bu ve eğer gerçek öyküyü yayınlasalar inan hiç kimse izleyemezdi bence gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...