2021 En Favori Dizi 2021 - BÜYÜK FİNAL | Bir Başkadır vs Masumlar Apartmanı

HANGİ DİZİ KAZANSIN?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masumlar Apartmanı dedim.
8 bölüm dizi yapmak kolay. Önemli olan 37 bölüme gelindiği zaman bile zirvede yer almak.
Muhteşem oyunculuklar var zaten.
Bir Başkadır'ı da izleyip yüksek puan vermiştim ama Masumlar Apartmanı daha ağır bastı.

8 bölüm dizi yapmak kolay. Önemli olan 37 bölüme gelindiği zaman bile zirvede yer almak.
Bir Başkadır'ı da izleyip yüksek puan vermiştim ama Masumlar Apartmanı daha ağır bastı.
“8 bölüm dizi yapmak kolay”

Buna katılmıyorum...

Masumlar Apartmanı :A
Çek git artık şu forumdan
------

Sorun zirvede yer alamaması ve 6 sezonluk diziye geçilmesi ama neyse. :A Ayrıca 30 küsür bölümde ve 2 saatlik sürelerle herkes uzun uzun hikaye anlatır önemli olan kısa bölümler ve sezonlara çok şey sığdırabilmek. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Dosi
Çek git artık şu forumdan
------

Sorun zirvede yer alamaması ve 6 sezonluk diziye geçilmesi ama neyse. :A Ayrıca 30 küsür bölümde ve 2 saatlik sürelerle herkes uzun uzun hikaye anlatır önemli olan kısa bölümler ve sezonlarla çok şey sığdırabilmek. :A
Keltoş babana koş. :Z

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
40 bölümlük malzemeyi daraltarak 8 bölüme sıkıştırmak zordur. Süreden de daraltılır ve iki saat değil, 60 dakikadan az süreli bir iş çıkar ortaya. Böylece iki saatin üzerinde olan, 40 bölüme yakın bölümler çıkan, kendini tekrarlayan dizi sektöründen bir farkı olur o dizinin. Yani zordur aslında 8 bölümlük bir dizi yapmak, sanıldığının aksine kolay değildir. :)

Dedi dizi listesinin 1.sırasında Kalifat olan mosi...

40 bölümlük malzemeyi daraltarak 8 bölüme sıkıştırmak zordur. Süreden de daraltılır ve iki saat değil, 60 dakikadan az süreli bir iş çıkar ortaya. Böylece iki saatin üzerinde olan, 40 bölüme yakın bölümler çıkan, kendini tekrarlayan dizi sektöründen bir farkı olur o dizinin. Yani zordur aslında 8 bölümlük bir dizi yapmak, sanıldığının aksine kolay değildir. :)
Onu başka bir manada yazdım aslında ama kısaca yazıp geçtim. Bir Başkadır'ı daha fazla sevdim ama Masumlar Apartmanı'nda oyunculuklar daha iyi olduğu için oyumu aldı.
------

Dedi dizi listesinin 1.sırasında Kalifat olan mosi...
Bir numaram Friends.
O dram kısmı

Onu başka bir manada yazdım aslında ama kısaca yazıp geçtim. Bir Başkadır'ı daha fazla sevdim ama Masumlar Apartmanı'nda oyunculuklar daha iyi olduğu için oyumu aldı.
Bir Başkadır'ın oyunculukları, Masumlar Apartmanı'na göre daha kötüydü yani, bak yine pot kırdın. :A

------

Bir numaram Friends.
O dram kısmı
Olsun aynı şey 8 bölümlük şeyi yine de listende niye birinci yapıyon altı üstü 8 bölüm :A

------

Bir numaram Friends.
O dram kısmı
Daha fazla sevdiğin dizi dururken rakibine oy vermek mi 😱 👎

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Bir Başkadır'ın oyunculukları, Masumlar Apartmanı'na göre daha kötüydü yani, bak yine pot kırdın. :A
Sana göre pot kırma. Ben niye Friends değilde PB oyladın diye seni sorguladım mı?
Veya şuan neden Bir Başkadır'ı oyladın diye hesap soruyormuyum?

Olsun aynı şey 8 bölümlük şeyi yine de listende niye birinci yapıyon altı üstü 8 bölüm :A
Kalifat'ı oylama listesine bile almadık.
Bu benim zevkim. Ve Kalifat beni çok etkiledi. Şuan bile her detay aklımda Bir Başkadır'a kıyaslarsak.

Sana göre pot kırma. Ben niye Friends değilde PB oyladın diye seni sorguladım mı?

Bu benim zevkim. Ve Kalifat beni çok etkiledi. Şuan bile her detay aklımda Bir Başkadır'a kıyaslarsak.
Yooo olabilir tabi yahuuuu. Ama 8 bölümcük dersen ben de senin dizin de 8 bölümcük derim yaniii :A

Yooo olabilir tabi yahuuuu. Ama 8 bölümcük dersen ben de senin dizin de 8 bölümcük derim yaniii :A
Diğerleri yayınlanıp bitmiş diziler artı güncel hallerinde hakim olmadığım. Farklı kulvar farklı örnek yani :A
Tüm diziler oylamasında Friends bir numaram olurdu yani o bahsettiğin 8 bölüm tezin çürüyor :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Hesap sormuyorum oysa, sadece eleştirine yorum yaptım. Eleştirilerin ise, "sekiz bölüm dizi yapmak kolay, şu dizinin oyunculukları daha iyi olduğu için oy verdim" idi. Yani hesap sormak değil, eleştirilerine cevap vermek istemiştim. :D

• Beğendim
Diğerleri yayınlanıp bitmiş diziler artı güncel hallerinde hakim olmadığım. Farklı kulvar farklı örnek yani :A
Tüm diziler oylamasında Friends bir numaram olurdu yani o bahsettiğin 8 bölüm tezin çürüyor :A
Yav he he lafları başka yere çekiyorsun..

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...