İki dizi de eşit oy aldığına göre ikisi de bu turda elenmeli bence hadi oylamayı bitirin
Oylamalara katılan biri değil galiba. Ben de etiketlemiştim@Gizmen Atiye'yi izlemiştin oy kullanmak istersen verebilirsin.
Ooo tur bizde o zaman.Oylamalara katılan biri değil galiba. Ben de etiketlemiştimbenim etkinliklerde de katılım göstermiyordu. Diziye yorum yaptım ve harika atmış
MasacRE var daha
Fark şu an 3. Gizmen ve DarkLegenD da banko Atiye. Maç bitti. Atiye etkinliğin kazananı oldu. Bize tebrik etmek düşer...Yine fark 1'e çıktı.
Fark şu an 3. Gizmen ve DarkLegenD da banko Atiye. Maç bitti. Atiye etkinliğin kazananı oldu. Bize tebrik etmek düşer...
Öyle bir ihtimal yok, üstelik Beren Saat ve Netflix faktörü da söz konusu olunca zaten kaçınılmaz ve beklenen bir durumdu. En azından Hakan Muhafız kazanmadı, bu da olumlu.Belki vermezler...
Yoo ben izledim. 2.bölümdeyim ve bugün tamamlayacağım sezonu. 9 puan verdim ilk bölüme yani benim oy çok doğru bir oyEvet orası doğru ama an itibariyle ikiniz de izlemediğiniz diziye oy vermiş konumdasınız...@Dosi
Öyle bir ihtimal yok, üstelik Beren Saat ve Netflix faktörü da söz konusu olunca zaten kaçınılmaz ve beklenen bir durumdu. En azından Hakan Muhafız kazanmadı, bu da olumlu.
Buradan hangisi gelirse gelsin finalde desteğimiz Babil ileDiğer gruba oy vermişsin buna da bekliyoruz.@MasacRE
Sen bunu yazarken 20-17 olmuş bileBitti bu iş... 19 - 17 oldu.
Sen bunu yazarken 20-17 olmuş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?