2020 En Favori Dizi 2020 - Yarı Final | B Grubu | Atiye vs Mucize Doktor

Hangi dizi büyük finale çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@MEnes neye neden oy verdiğim belli😊
Atiye'yi izlemeyi düşünüyorum oyüzden oyum Atiye
Tereddütsüz Mucize Doktor.
Atiye’den daha zayıf bir dizi olamaz çünkü. :A

@bazinga nın 7.Koğuş hakkındaki düşündüklerinin aynısını Atiye için düşünüyorum. :A

Atiye’nin tüm bölümlerini izledim, Mucize Doktor’u ise izlemedim (Youtube’dan baktım biraz tabi, şimdi tepkiler gelmesin :A ) buna rağmen tereddüt bile etmedim. @Aserat
@Tolstoyevski Atiye'yi izleyip bilmediği diziye oy verdi. Boz şu oyunu :A
@Dosi de Atiye’yi hiç izlemeyip hem oy verdi hem oy topluyor, Oyunu boz ama oyuna gelme. :A @MEnes

Üstelik Atiye Netflix kültürünün bir parçası... Netflix.... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx
Netflix'in yerli dizileri genelde pek iyi olmuyordu ama Atiye fark yarattı. Çağatay'ın dizisinden sonra oldukça iyi bir iş çıkardılar. Mucize Doktor da iyi reytingler aldı ama sıkıcı bir diziydi bence. O yüzden Atiye dedim.

En Favori Güzel'de başka isim yokmuş gibi yıllardır Beren Saat 1. yapılır, burada çoğu kişi izlemediği diziye sırf Beren için oy verir.. Forumun adını FavBeren falan yapalım da kurtulalım bari. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Hayır çünkü izlemeyeceğini biliyoruz ikimizde 😊
Bu ön yargı ama, geleceğin ne getireceğini belli olamayız ve sonuç olarak şu an ikimiz de işlemediğimiz diziler üzerinden oy meselesine girdiğimiz için eşit konumdayız mühim olan şimdiki zamandır o yüzden yanlış yerden gol atmaya çalıştın. :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes
En Favori Güzel'de başka isim yokmuş gibi yıllardır Beren Saat 1. yapılır, burada çoğu kişi izlemediği diziye sırf Beren için oy verir.. Forumun adını FavBeren falan yapalım da kurtulalım bari. :A
Yaaa daha alırız umudu kaybetmeyeliiiim :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
En Favori Güzel'de sırf dizileri için yıllardır Beren Saat 1. yapılır, burada çoğu kişi izlemediği diziye sırf Beren için oy verir.. Forumun adını FavBeren falan yapalım da kurtulalım bari. :A
İşte birileride favori birşeyleri için kural değiştirir. Her sene kuralları değişime uğrar. Hayat bu :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bu ön yargı ama, geleceğin ne getireceğini belli olamayız ve sonuç olarak şu an ikimiz de işlemediğimiz diziler üzerinden oy meselesine girdiğimiz için eşit konumdayız mühim olan şimdiki zamandır o yüzden yanlış yerden gol atmaya çalıştın. :A @MEnes
Evet orası doğru ama an itibariyle ikiniz de izlemediğiniz diziye oy vermiş konumdasınız... :A @Dosi

8 bölümlük dizi ya Atiye inanmıyorum buralara gelmesine 8 bölümcük yaaaa. 8 bölümün yarısı sevişme zaten.

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: bazinga and Aserat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...