2020 En Favori Dizi 2020 - Yarı Final | B Grubu | Atiye vs Mucize Doktor

Hangi dizi büyük finale çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mucize Doktor'u bizimkiler izlediği için arada bakıyorum TV'den. Fena değil ama aşırı abartılıyor. Atiye ise henüz izlemeye başlamadığım ama izlemeyi düşündüğüm bir dizi. O yüzden bu grupta bu modda takılıp final oylamasını bekleyeceğim :A

2909419_oc7ff.jpg

Bu cümle neden büyük ve kalın harflerle yazılı değil Utku beyciğim... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
O kadar bağıra bağıra söylemeye gerek yok Şerlok beyciğim :A Finalde BABİL diye bağırırız. Atiye çıkarsa sen de Babil'i desteklersin zaten :A

Tabii ki Utku beyciğim, yalnız bu forumda BEREN SAAT ve SILA winner’lığı diye bir şey var. :A O yüzden Atiye kazanır gibi geliyor bana. :A

• Güldürdün
Tabii ki Utku beyciğim, yalnız bu forumda BEREN SAAT ve SILA winner’lığı diye bir şey var. :A O yüzden Atiye kazanır gibi geliyor bana. :A
Bu iki insan çok tehlikeli gerçekten Şerlok beyciğim. Kaybettikleri savaş yok. O yüzden dediğin gibi olur büyük ihtimalle :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Finalinde bu grubun kazanın karşısına gelecek 2 diziyide izlemedim.
Çok net finalde oy vereceğim dizi bu grubun kazananına olacak.

Mucize Doktor'u bizimkiler izlediği için arada bakıyorum TV'den. Fena değil ama aşırı abartılıyor. Atiye ise henüz izlemeye başlamadığım ama izlemeyi düşündüğüm bir dizi. O yüzden bu grupta bu modda takılıp final oylamasını bekleyeceğim :A

2909419_oc7ff.jpg
Bak işte kilit kelime fena olmaması. Abartılıp abartılmaması bir oy vermeme ölçütü olmamalı hiçbir dizi için o yüzden er geç birine vermek zorundasın. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and xdragxx

2909419_oc7ff.jpg
Kullansana ailene ihanet mi edeceksin :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961