Emre Ozansoy
Moderatör
20-18 😱 Herkes bu anı bekliyormuş herhalde oy kullanmak içinMucize Doktor gibi bir dizi dururken Atiye'ye oy verildi...
20-18 😱 Herkes bu anı bekliyormuş herhalde oy kullanmak için
Mucize Doktor'u bizimkiler izlediği için arada bakıyorum TV'den. Fena değil ama aşırı abartılıyor. Atiye ise henüz izlemeye başlamadığım ama izlemeyi düşündüğüm bir dizi. O yüzden bu grupta bu modda takılıp final oylamasını bekleyeceğim
O kadar bağıra bağıra söylemeye gerek yok Şerlok beyciğim Finalde BABİL diye bağırırız. Atiye çıkarsa sen de Babil'i desteklersin zatenBu cümle neden büyük ve kalın harflerle yazılı değil Utku beyciğim...
O kadar bağıra bağıra söylemeye gerek yok Şerlok beyciğim Finalde BABİL diye bağırırız. Atiye çıkarsa sen de Babil'i desteklersin zaten
Oy veren çıkmaz ki daha abi ya.21 Temmuzda bitiyormuş...Daha çok varmış yaw.
Bu iki insan çok tehlikeli gerçekten Şerlok beyciğim. Kaybettikleri savaş yok. O yüzden dediğin gibi olur büyük ihtimalleTabii ki Utku beyciğim, yalnız bu forumda BEREN SAAT ve SILA winner’lığı diye bir şey var. O yüzden Atiye kazanır gibi geliyor bana.
Sen bizi gör finalde biz de seni görelimssssssssssO kadar bağıra bağıra söylemeye gerek yok Şerlok beyciğim Finalde BABİL diye bağırırız. Atiye çıkarsa sen de Babil'i desteklersin zaten
Yok ben karışmıyorum bu oylamaya, böyle dışarıdan takip etmek daha iyiSen bizi gör finalde biz de seni görelimssssssssss
Kendine bir avatar bul UtkucuğummmYok ben karışmıyorum bu oylamaya, böyle dışarıdan takip etmek daha iyi
Survivor sonrası boşluğa düştüm abi. Aklıma bir şey gelmedi şu anda, kalsın böyle şimdilikKendine bir avatar bul Utkucuğummm
Survivor sonrası boşluğa düştüm abi. Aklıma bir şey gelmedi şu anda, kalsın böyle şimdilik
Hocam benim... Ama o olay bitti zaten ya, çok oldu şampiyon olalıKlopp hocam yakışır...
Bak işte kilit kelime fena olmaması. Abartılıp abartılmaması bir oy vermeme ölçütü olmamalı hiçbir dizi için o yüzden er geç birine vermek zorundasın.Mucize Doktor'u bizimkiler izlediği için arada bakıyorum TV'den. Fena değil ama aşırı abartılıyor. Atiye ise henüz izlemeye başlamadığım ama izlemeyi düşündüğüm bir dizi. O yüzden bu grupta bu modda takılıp final oylamasını bekleyeceğim
Kullansana ailene ihanet mi edeceksinMucize Doktor'u bizimkiler izlediği için arada bakıyorum TV'den. Fena değil ama aşırı abartılıyor. Atiye ise henüz izlemeye başlamadığım ama izlemeyi düşündüğüm bir dizi. O yüzden bu grupta bu modda takılıp final oylamasını bekleyeceğim