Atiye mükemmel bir dizi. Sürükleyici ve her bölüm sonrası insan kendini tutamıyor, hemen diğer bölüme geçiş yapıyor. Heyecan dozu da çok iyi.
Etkinliğinde şampiyonu olmalı 😊
Sanırım bu dengeyi bozacak kişi şuan bağda![]()
EşitlenmişAtiye mükemmel bir dizi. Sürükleyici ve her bölüm sonrası insan kendini tutamıyor, hemen diğer bölüme geçiş yapıyor. Heyecan dozu da çok iyi.
Şuan erkenden suyu bulandırmak istemiyorum. Sonuç belli olsun ona göre yazarım 😊Neyi iptal ettireceksin. 😱 Valla kaos falan çekemem zaten depresyonda gibi bir şeyim.Kim çıkarsa çıksın artık ikisi de izlediğim dizi sonuçta.
![]()
Senlik birşey yok. Mesajımı düzgün okursan bşk birinden bahsettim ve senin zaten Md demeni bekliyordum diye belirttim, yani normal.Başka dizi olsa Atiye derdim ama Ali Vefam varken veremezdim yaniniye iptal ettireceksin ya
Senin de bir zamanlar ilk bölümlerini izlediğin dizi için böyle konuşma istersen.Atiye varken Mucize Doktor ne. Ciddi ciddi oturup 2 saat bilmem kaç dakika izleyebiliyor musunuz o diziyi her hafta?![]()
Dayanamamışım ki bırakmışım.Senin de bir zamanlar ilk bölümlerini izlediğin dizi için böyle konuşma istersen.![]()
İzleyebiliyoruzAtiye varken Mucize Doktor ne. Ciddi ciddi oturup 2 saat bilmem kaç dakika izleyebiliyor musunuz o diziyi her hafta?![]()
Genç ve eğitimli kesimin televizyonu tamamen bıraktığı bu devirde reytingle kalite ölçmek de ne bileyim...Atiye TV'de yayınlansa
Total 1,90
AB : 2,10
ABC1 : 2,15
Bunun için mi yaygara yapıyorsunuz![]()