Aga keske 1 kere izleyeydin kaliteyi gorurdun cok sey kacirdin Biliyorum takildiginiYok izlemedim Poyrazcıyım ben Darklegend'e takılıyorum ben sen bakma bana Diriliş'e bir şey dediğim yok isteyen istediğini izler banane
Aga keske 1 kere izleyeydin kaliteyi gorurdun cok sey kacirdin Biliyorum takildiginiYok izlemedim Poyrazcıyım ben Darklegend'e takılıyorum ben sen bakma bana Diriliş'e bir şey dediğim yok isteyen istediğini izler banane
Cok dogru yere parmak bastin bende izlemedim Kc yi ama ben 46 antiliginden dolayi Kc ye atmadim ikisine de baktim Kc ye vereyim dedimOlm bildirimi açtım baktım darklegend aynen yazıyor. Kısa süreli bir şoka uğradım bu darklegend benle nasıl aynı fikirde olabilir diye ama neyse ki yanlışlıkla basmışsın olmamışı görünce rahatladım Suskunlar iyidir aferin arada sırada iyi diziler izliyorsun demek
KÇ'de de en başta sen varsın sen izledin mi bakayım KÇ'yi. Senin dışında da var öyle izlemeyip oy atanlar. Yani bu forumda her türlü 46>Kırgın Çiçekler
Cok dogru yere parmak bastin bende izlemedim Kc yi ama ben 46 antiliginden dolayi Kc ye atmadim ikisine de baktim Kc ye vereyim dedim
Aga keske 1 kere izleyeydin kaliteyi gorurdun cok sey kacirdin Biliyorum takildigini
Oy kullandın mı46 Yok Olan
Dediğimiz gibi 46 şampiyon olacak. NET
Erdal delirdiAnlat bakayım 46'nın ilk bölümünde ne oldu
Mutlaka iyidir de benim tarzım değil zaten yerli dizi izlemiyorum pek şu an Poyraz'dan başka izlediğim bir dizi de yok
Dirilis'e at iste kararsiz kaldim ne demek Kc yi eleyene mi oy atacaksinOf KÇ olacaktı şimdi rahatça ona basacaktım ama şimdi karar veremedim:/
46ya at iste. Yarismanin 1.sine elenmis olur dizin bundan daha iyi ihtimal mi varOf KÇ olacaktı şimdi rahatça ona basacaktım ama şimdi karar veremedim:/
Dirilis'e at iste kararsiz kaldim ne demek Kc yi eleyene mi oy atacaksin
Lafta kalmasın oyunu bekliyoruzBak @Polat Şaşmaz ın dediğide mantıklı, geçen sene Diriliş kazandı bu sene başkası kazansın
Vay be KÇ dostluğumuz yalanmış meğer.46 ya atacağım oyumu ama Dirilişin farkı kapatacağını düşündüğümden fark kapandıktan sonra kullanırım.
Vay be KÇ dostluğumuz yalanmış meğer.
Bilemiyorum artik 46 ya atarsan ayip etmis olursun Kc ile yarisirken o kadar konustun burda gelip 46 ya atmak olmaz bence ama yine sen bilirsin ayrica dizim 1.olana elendi mantigi cok sacma dbir sey dizin 1.olana elendi diye 2.mi olmus olacak tabii ki de hayirBak @Polat Şaşmaz ın dediğide mantıklı, geçen sene Diriliş kazandı bu sene başkası kazansın