2016 En Favori Dizi 2016 | Büyük Final | Diriliş Ertuğrul vs 46: Yok Olan

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Diriliş Ertuğrul

Oy: 19 38.0%
  • 46: Yok Olan

Oy: 31 62.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşene bir tekme daha atmak için mi? :)

Yok abi geçen turda Kırgın Çiçekleri eleyince oradan 46'ya karşı bi anti grubu oluştu. Hayatında Diriliş izlemeyen insanlar Diriliş'e oy verecek sırf 46 kazanmasın diye o yüzden durum beraberliğe gelir hatta öne bile geçer belki belli olmaz :D O yüzden bir miktar oyun sona saklanılmasında fayda var :D

Bu arada senin oy 46'ya değil mi? :)

Aha bir örneği de yukarıda işte sor bakalım @eskici ye hayatında Diriliş'i izlemiş mi hiç :A

Yok abi geçen turda Kırgın Çiçekleri eleyince oradan 46'ya karşı bi anti grubu oluştu. Hayatında Diriliş izlemeyen insanlar Diriliş'e oy verecek sırf 46 kazanmasın diye o yüzden durum beraberliğe gelir hatta öne bile geçer belki belli olmaz :D O yüzden bir miktar oyun sona saklanılmasında fayda var :D

Bu arada senin oy 46'ya değil mi?:D

Aha bir örneği de yukarıda işte sor bakalım @eskici ye hayatında Diriliş'i izlemiş mi hiç :A
Kirgin Cicekler'i de antiler sayesinde elediginizi hatirlatayim :A
Dirilis'i izlemedim ama 46 yi da izlemedim basarisindan dolayi Dirilis'e verecem ve 46 yi da izlemeyi düsünüyordum ama vazgectim :A :A

Kirgin Cicekler'i de antiler sayesinde elediginizi hatirlatayim :A
Dirilis'i izlemedim ama 46 yi da izlemedim basarisindan dolayi Dirilis'e verecem ve 46 yi da izlemeyi düsünüyordum ama vazgectim :A :A

Yahu yok öyle bir şey bu forumda 46'nın izleyicisi KÇ'den daha fazla işte şunu bir kabullendiremedik size :A

Bunu ciddiye bile almıyorum yorumlarımı 46 sayfasında bulabilirsin zaten :A Bak kimseyi bulamadın gördün mü demek ki öyle bilmeden sallamayacakmışsınız :A
Ay ne sallamasi zaten 1 farkla kazandiniz Bully ve su anda isimlerini cikaramadigim birkac kisi olmasa kazanamazdiniz :A

Oylamada antici 10 kişi hiç yoksa sayı olarak minimum bulunuyor:) şimdi isim olarak söylemeye lüzum yok ama bunu bilmek çokta zor değil aslında:) oy kullananların tamamının diziyi izlediğini belirtmek inandırıcı olmaz:)

Suskunlar ve Kaçak izlemiş adamım ollom ben :A

Olm bildirimi açtım baktım darklegend aynen yazıyor. Kısa süreli bir şoka uğradım bu darklegend benle nasıl aynı fikirde olabilir diye ama neyse ki yanlışlıkla basmışsın olmamışı görünce rahatladım :A Suskunlar iyidir aferin arada sırada iyi diziler izliyorsun demek :D

Ay ne sallamasi zaten 1 farkla kazandiniz Bully ve su anda isimlerini cikaramadigim birkac kisi olmasa kazanamazdiniz :A

KÇ'de de en başta sen varsın sen izledin mi bakayım KÇ'yi. Senin dışında da var öyle izlemeyip oy atanlar. Yani bu forumda her türlü 46>Kırgın Çiçekler :A

Olm bildirimi açtım baktım darklegend aynen yazıyor. Kısa süreli bir şoka uğradım bu darklegend benle nasıl aynı fikirde olabilir diye ama neyse ki yanlışlıkla basmışsın olmamışı görünce rahatladım :A Suskunlar iyidir aferin arada sırada iyi diziler izliyorsun demek :D

KÇ'de de en başta sen varsın sen izledin mi bakayım KÇ'yi. Senin dışında da var öyle izlemeyip oy atanlar. Yani bu forumda her türlü 46>Kırgın Çiçekler :A
Aga sen hic Dirilis izledin mi? :A

Sevinirsin sanmıstım :( :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...