2016 En Favori Dizi 2016 | Büyük Final | Diriliş Ertuğrul vs 46: Yok Olan

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Diriliş Ertuğrul

Oy: 19 38.0%
  • 46: Yok Olan

Oy: 31 62.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46 şampiyon oluyor :F

Diriliş Ertuğrul'a genelde sonradan oy kullanacaklardı. Dedim 46, 4-5 oy önde gider, sonradan kafa kafaya olur. Şimdi bakıyorum da, 46 farkı açmış, çok iyi. :)

olmamis butonu havalarda ucuyor. en iyisi aciklamiyayim kime verdigimi :D

Diriliş Ertuğrul'a genelde sonradan oy kullanacaklardı. Dedim 46, 4-5 oy önde gider, sonradan kafa kafaya olur. Şimdi bakıyorum da, 46 farkı açmış, çok iyi. :)

Yarı finalde de 46 farkla başlamıştı ama sonradan KÇ açıldı. Tabi orada @denizz19 faktörü vardı bakalım burada onun gibi oy toplayabilen birisi çıkacak mı :D

Deniz seni de tebrik ediyorum cidden sen olmasan en az 5 farkla biterdi o mücadele :D

Yarı finalde de 46 farkla başlamıştı ama sonradan KÇ açıldı. Tabi orada @denizz19 faktörü vardı bakalım burada onun gibi oy toplayabilen birisi çıkacak mı :D

Deniz seni de tebrik ediyorum cidden sen olmasan en az 5 farkla biterdi o mücadele :D
Şimdi protesto ediyorlar, sessiz olalım. :A

46 Yok Olan dedim. Ekranların gelmiş geçmiş en kaliteli işlerinden Pana Filmin bu sene ki 2.dizisiydi. Bu sene Vadiden daha cok emek verilmisti keşke bu diziyi yazan senaristinden çeken yönetmenine kadar Vadide yer alsaydı sonuna kadar hak ediyor

Aslında geçen sene diriliş kazandı bu sene farklı bir dizi kazansın diye karşı diziye verecektim ama baktım fark çok dirilişe verdim diğer yandan finale kç'nin kalmasını isterdim. 46 güzel olabilir ama özgün bir yapım değil Amerika uyarlamasi:T:

Aslında geçen sene diriliş kazandı bu sene farklı bir dizi kazansın diye karşı diziye verecektim ama baktım fark çok dirilişe verdim diğer yandan finale kç'nin kalmasını isterdim. 46 güzel olabilir ama özgün bir yapım değil Amerika uyarlamasi:T:
Özgün bir yapım, uyarlama değil. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...